Molt al meu pesar....

Hola amics,visitants i gent asidua al blog.
Després de molt de temps sense poder escriure per culpa de la feina(beneit problema)hui m'he decidit a,al menys, saludar-vos a tots.

No se,ni tans sols vull pensar-ho, el temps que fa que no feia un escrit per al nostre blog.Si vos diguera que no he tengut temps,vos mentiria com un "bellaco",n'he tengut però m'he dedicat a altres coses que també son importants en la vida de les persones.

L'amic Fep,el nostre benvolgut "Plato",ha solventat la papereta de molt bona manera,ha actualitçat açò quasi a diari i jo que ara no puc,em done conter que de vegades es complicat el poder fer-ho.

La feina apreta amics,la calor més.....passe dies cara sol,que quan s'acava el dia tinc una sensació de mareig i agonia tot a l'hora.
Ara mateix estic escrivint açò i a les 16:00h tinc que estar parlant en uns clients a l'altra punta de València.

Res que senc no poder estar amb vosaltres més sovint,entre quasi totes les dies a pegar una miradeta però m'és impossible seguir l'actualitat fallera de la nostra localitat.

Ens veiem amics i Portalers....

P.D: Com diuen per ahi....."comenteu,comenteu,que el món s'acava".....RODEMBARS????

Comentaris

Anònim ha dit…
Tal com tu ho contes és. A mi em passa una cosa semblant. Tindre un blog actualitzat diàriament és qüestió de dedicar-li temps. Moltes vegades el temps lliure que tenim el solem dedicar a altres coses, però el mes important es que la llavor no mora. Encara que siga amb menys assiduïtat, però cal continuar amb la idea.
Per cert, quan s'acaba el mon?
San-vala ha dit…
Amic Pau, gran pregunta laqual m'agradaria que no tinguera resposta, però com saps esta en les nostres mans...

Amic Rodabars com el dit sempre açò es una afició i les falles la nostra devoció, però la feina es la nostra obligació. M'alegre que no pugues entrar molt, ja que això vol dir que tens molta feina i la feina es lo primer ja que eres pare de familía i deus tirar-la endavant...

Jo en aquestes époques tinc la mateixa sensació que tú però en altre aspecte, ja que entrar als blogs almenys durant tot el mes de juliol meu put permitir, ja que la meua feina es tot el dia en l'ordenata, en agost es altre cantar.

Però per la feina estic perguent-me coses de falles que les tire de menys com les reunions, les partides de truc després de la reunió, un dia com el d'ahir de neteja al nostre cau, el dinar de les fogueres, anar a Aqualandia... però tot siga per la feina que estic tinguem al bar.

Un abraç amic i ànims.
finita ha dit…
Hola¡¡¡ sóc Finita, desde Madrid. Vos envie un gran beset i espere convertir-me en una colaboradora mes. El meu comentari es per ha donar les gràcies als fallers i falleres que feren possible el dinar de AMISUCO, en la calor que passarem; i també que totes les paelles esteben bonisimes, sobretot la de Àngel... i era la primera que feia.
unrodabars ha dit…
Home que alegria Finita per ací....

encara que t'en has anat un poquet lluny per a enviar-nos un comentari,t'agafe la paraula i espere que col.labores!!!
Anònim ha dit…
Jo soc un altre dels afectats de la feina a l'estiu i si que es de veres que es dificil traure temps per escriure alguna cosa, i per aixo es d'agrair que fep escriga o propose temes asiduament.
Este blog es una manera mes de fer falla, i alhora poder comentar temes d'interes i coneixer opinions de companys d'altres falles.
I a vore si s'anima mes gent a participar, per que llegiro ho lligen molts pero en participen la meitat.
Animeuse i participeu.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.