COL.LABOREM...

Bon dia a totes i tots.

Les comissions falleres tambe som solidaries, i sempre que podem, intentem tirar una maneta a tots aquest que ho necessiten i ens ho demanen.

Dema dissabte, a Sueca, tindra part una importantissima trobada, ells necessiten la nostra col.laboracio i de segur anem a estar ahi...


Hola amics, l´associació de minusvalits fisics de sueca "AMISUCO" i en el seu nom el president Don Juan Pascual Crespo solicitá a la Falla el Portal, el seu cau per a la celebració el proxim dia 21 de juny de una trobada dels minusvalits fisics del País Valencià.

La falla va acceptar per majoria la petició ,aixis que demà dia 21 de juny farem aquesta trobada amb dinar inclós . Contem amb la participació de cuants fallers i falleres vuiguen assistir.

Desde les 9 h. del matí fins les 18:00 h. de la vesprada estarem al cau faller, l´ associació realitzara diferents visites al nostre municipi, finalisant en eixe dinar que tant be sabran preparar els nostres cuiners , esperem que molts fallers i falleres es decidiu a vindre i gaudir d´eixe dia.

Dolors Perez
Regidora de Politiques d'igualtat


Ja sabeu, si tens ganes de col.laborar, si tens ganes de pasar una bona estona i compartir el teu temps amb persones que dia a dia fan un grandissim esforç per poder realitzar accions "normals i cotidianes" per a nosaltres, pero per ells un poc dificultoses, si vols ajudar a canviar aquestes situacions vine al Cau, ajuda.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.