Rumurologia varia...

Aquest any la nostra comissio fallera es troba ven lligada a este concepte, al rumor.

Segons els diccionaris...

RUMOR: ... El sentido negativo de este término indica que se trata de especulaciones no confirmadas que se intentan dar por ciertas con un objetivo determinado, y que condicionan el comportamiento de los demás hacia él por encima de la información objetiva. Al no ser información contrastada rara vez se difunde de forma abierta aunque esto no impide que se extienda de forma rápida. La forma tradicional y más usada de extender un rumor ha sido siempre el "boca a boca"...

De normal, sempre s'ha dit que "cuando el rio suena, agua lleva" i tambe, vejent actes anteriors, un rumor podem saber que va a ser cert al 100%. Doncs be, aci volia aplegar. Molta gent de la comissio ja savia que anava a pasar en la xaranga La Cafra una vegada acavades les falles del 2007, seria hipocrita no admitir que personalment, savia de molta gent de la comissio que volia que eixe rumor a 20 març fora real, perque pensava que el cicle ja tenia que haver acavat...

A partir d'aquesta realitat ha sortit un nou rumor, que espere que algu ens aclare perque jo, despres de investigar un poc, no tinc gens clar, i per eixe motiu voldria fer-lo un poc mes public, encara que pense que molta gent ja el sabra, i aixi, gent que estiga involucrada ens podria traure de dubtes.

Segons RADIO MACUTO, la xaranga de la Falla Ronda del Pais Valencia es convertira en les Falles de 2008 en xaranga de la Falla el Portal... Collons!!!! quin vall de xaranges!!!!
Altos cargos de la nostra Junta, consultats per aquest servidor no saben res del tema, no hi ha res clar, s'han tantejat algunes xaranges pero no hi ha res tancat. Segons fonts consultades de la Falla Ronda del Pais Valencia, ells ja estan buscant altra xaranga perque donen per perduda la que tenien, i veuen reial aquest rumor...

A qui fem cas?

Jo vaig algo perdut, aixi que tire la pedra, i a vore si algu ens trau un poquet de dubtes... Si no es aixi, vos enplace a tots els fallers a la reunio del proper divendres, i fem la consulta a porta tancada, a vore si algu ens diu algo.



P.D.: a quien pueda interesar. Un bon amic de la Falla Xuquer te un telefon d'una "bona xaranga"...

Comentaris

unrodabars ha dit…
Un dia amic en tens que dir on sintonices "radio macuto",jeje.

Pense que si s'estan portant negociacions amb alguna xaranga i "visto lo visto",lo millor es no dir res fins que ja estiga fet....

Per cert no penseu que estem entrant en una dinamica molt pareguda als jugadors de futbol??

Que hem rendit be esta temporada.... ale a demanar més diners o altre club/falla a oferir-me un millor contrat,no se: XARANGUES DE CHAMPIONS LEAGUE??
Amic fep ha dit…
Acaves de ficar el dit en la llaga amic. La cosa esta desmadrant-se un poquet, i en definitiva, els perjudicats sempre som les comissions falleres.

Hi ha que pensar que per culpa de tanteig i el tema "jo te pague mes que l'altra falla", moltes vegades les xarangues aprofiten l'ocasio per "exprimir" un poc a "la mano que le da de comer"...

Es una llastima, nosaltres, les comissions estem tirant-se pedres, uns a altres, i acabem tots llastimats. Pense que es el moment en que tot aço es regule.

No estic en contra que una xaranga vullga anar-sen d'una falla, i que una xaranga demane mes diners any a any, pero, tal volta, tindria que haver un poc de transpariencia, per jugar tots en la mateixa lliga... no vos pareix?
...... ha dit…
Bon dia
Es la llei del mercat, el futbol ha arrivat a les falles. Pots estar a favor o en contra, pero estem menejant-nos en eixos termes
...... ha dit…
amic Fep t'envie un escrit que ve en referencia a aquest tema.
Amic fep ha dit…
Oido cocina amic blai.
Anònim ha dit…
Jo també vaig sintonitzar Radio Macuto i algo d'això vaig sentir, però clar, no se fins a quin punt donar-ho per bo. De tota manera hi ha que donar-li un vot de confiança a la nostra junta que de ben segur troben una xaranga per a estes falles.

Per cert, Radio Macuto no s'ha enterat de res mes? Je, je, je. Sintonitza-la sino al divendres t'enduràs una desagradable sorpresa (bo, desagradable per a alguns) .
Anònim ha dit…
JO conec qui és el reporter de radio macuto ja que quan ixiem de la reunió amb la xaranga passava per la porta del cau!!!
Per a més informació: vingau ala reunió que per això és fa!!!
...... ha dit…
"se dise, se cuenta, se rumorea, alguien me ha contado"
Aquestes eren les paraules que J. Saez España, el lechal, feia us quan començava els seues delirants disertacions a telesueca.
Pau ens has deixat "pegant piuaes al aire". conta, conta.
Pau ha dit…
Tranquils, demà a la reunió intentaré que es faça públic. A més tampoc es res de l'altre mon, però mooola tindre al plato in albis.
karla ha dit…
VOS INFORMEM DE QUE LA FALLA RONDA PAIS VALENCIA, UN ANY MES, CONTARA AMB LA SEUA XARANGA!!!!!
Anònim ha dit…
[B]NZBsRus.com[/B]
Dont Bother With Sluggish Downloads Using NZB Files You Can Rapidly Search High Quality Movies, Console Games, Music, Applications & Download Them at Flying Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.