Visita al President Infantil

Bon dia a totes i tots!!!! Avui, despres de la visita diaria al enllaç del temps, en quede mes tranquil... bones noticies, no marca aigüa, encara que si un poc de vent i unes temperatures mes tirant a fresquetes, pero be, en dos traguets de cassalla, arreglat.

Al que anem per avui, la visita a casa de Willi.



Ahir per la vesprada anarem a vore la roba del nostre President Infantil, el qual ens va rebre junt a la seva mare a la porta d'entrada a la casa, saludant un per un a tots els membres de la comissio. Es notava en la cara del nostre President Infantil que queda poc per al gran dia, que prompte es convertira en una de les peses mes importants de la nostra festa aquest any. Notavem un poquet de nerviosisme i de molta alegria mesclat, el que donaba un toc d'encant a este xiquet, que es veia com el mes important de la nit, que ho es, clar esta.

A l'exposicio de trajes no li faltaba cap detalla, eixe format de decoracio en recordaba a algu..., inclos tenia exposat el traje que lluira a la Cavalcada del Ninot Infantil. Els dos trajes de faller que lluira Willi, a vore quin dels dos era mes bonic, este President Infantil ha tirat la casa per la finestra!!!!!



Despres de contemplar els trajes, la familia de Willi ens va convidar a berenar - sopar, per les hores que eren. El mes comentat per la gent que va acudir a aquest acte (per alguns pocs, pero tranquils, estavem els bons... jejejejejeje) foren els bocadillos vegetals i la coca (que ningu pense mal, de menjar) que degustarem en el cafe.

En fi, desde aci donar les gracies als pares de Willi, Silvia i Alfonso, per obrir-nos les portes de sa casa, per la vetlada que ens oferiren i en especial per lo rapid que m'han enviat les fotos, i demanar-los disculpes ja que he tingut un xicotet problema en una foto i l'he tingut que retallar.
Companys, una festa mes, un dia menys per la Presentacio, i me quede en la cara de Willi donant-se compter que aço ja va de bo. Ens vejem a la nit en casa Maria.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Hola....

Disculpar la meua absència ahir a casa de Willy,la meua dòna es trobava mal i ens va ser impossible,donar-los l'enhorabona i animar-los,açò no ha fet més que començar!!!!

A vore si esta nit amb un poquet de sort,podem passar-nos a vore la roba de Maria i passar una estoneta agradable amb ells...

P.D:No se si tindré prou categoria per al grup de bons,que sempre que jo no vaig estan els bons,seré roin???

jajajaja
Amic fep ha dit…
Amic, com esta la senyora? Espere que estiga be...

Estate tranquil, tu sempre, estigues o no, seras del grup dels bons... jajajajajajajajajaja

A vore si ens vejem a la nit.
Anònim ha dit…
Hola!!!! (aixina? jiji)
La veritat que va estar molt bé, després de l'exercici de 5 pisos, en lloc de 3... la roba molt bonica i molt ben rebuts.
Enhorabona!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.