Rally 2009

Bon dia amics i seguidors d'aquest blog... Avui toca Rally, i tenim dos reporters que s'infiltraren de valent dins de la nostra comissio per gaudir de tot el dia de disfresses, proves i molta emocio... que qui seran? be, aci vols els deixe

* Article de Pau Franco (www.pau.com.es)
(Aquest article esta tret de la Bitacola de Pau, la qual vos convide a que visiteu, mes que res perque ja estan penjades del fotos del Rally, i la veritat... no tenen desperdici!!!!!!)


El passat diumenge va tindre lloc el Rally Humorístic organitzat per la Junta Local Fallera. Aquest any el tema eren les olimpíades. En la falla van decidir presentar un esport que aquest any la ciutat de Sueca ha pogut practicar pel mig del càrrec, je, je. El piragüisme! Alguns es van disfressar amb banyadors d'època i altres de futbol, boxa.

A les 9:30 ja estàvem davant dels portxets preparats per a començar les proves. Un bon bocateta ens va ajudar a agafar forces per al matí que ens esperava. Les proves estaven dividies en tres controls. El primer a la pista de patinatge, el segon al jardí proper al cau multiusos i el tercer als portxets. Quan ens donaven les proves sempre usàvem el cau com a centre d'operacions. En alguna de les proves vam haver d'usar la imaginació, tisores i cola. Si no teníem el que ens demanaven, ens ho pintàvem :D.

Sens dubte la prova estrela va ser la de l'últim control. Ens demanaven que 5 membres de la comissió masculina feren una demostració de natació sincronitzada... Casualment al cau sols érem 6 xics, les probabilitats jugaven en contra meu. Un es va negar rotundament i tots es quedarem mirant-me a mi. Jo no soc gens aficionat a disfressar-me, però aquesta vegada calia fer-ho. Vaig agafar eixe filó de valentia recentment descobert i vaig acceptar el repte. Sols vaig posar la condició que no em maquillaren els ulls, donat que fa poc m'he operat de la vista.

En un principi portava el banyador per damunt del pantaló, perque no em feia ninguna gràcia anar sols amb una banyador de dona. Però en arribar als portxets i veure que tothom anava sols amb el banyador vaig haver de fer una maniobra d'última hora. Em van deixar unes malles i vaig canviar els meus pantalons per unes malles :P. Al final vaig quedar super "mono". Férem la coreografia, m'enlairaren i vaig quedar com una rgeina...




PD: Article extret de la Bitàcola de Pau.



Segon article, del segon reporter, aquest reporter s'estrena al nostre blog, esperem que no siga l'ultima vegada que escriga, a mes, ens te que fer una demostracio de com ballar el "ula-hop" al Cau Faller...


*Article de AINAT

Començar??? Començar, per a on??? Per comentar, parlar del rally necessitaria tot un matí de tertúlia però com el temps d’expressió no es aquest, ens limitarem a la narració pròpiament dita.
Per lo tant, no ens queda altra que resumir de la millor manera possible el matí tan gran, i gran per què?? Doncs, per la carrega de adrenalina esdevinguda a conseqüència de tota la seqüència d’accions, sentiments, accidents..., que envoltaren el Rally Humorístic d’aquest any.
El Rally, per si algun despistat no heu sap no comença i acaba el mateix dia, no. Hi ha que tindre present i no oblidar tot el treball realitzat al darrere del dia senyalat. Ens referim al costos treball que comporta el pensar, dissenyar, i dur a terme la construcció de tot el dipositat en les ments dels fallers i falleres de la comissió, per donar vida a un “emblema” amb base de vehicle, que ens representarà davant la JLF. Es penseu que es fàcil???


Aquest fet, no seria possible sense un grup encarregat per a tal fi, que any darrere any ens demostra que amb motivació, interès, ganes de treballar, es poden aconseguir premis com el d’aquest any, un 4º premi fou atorga’t a la Falla del Portal, un poc polèmic, com tots els anys, però merescut pel gran esforç emprat en portar fins a la Plaça de l’Ajuntament un vehicle que fora el més original possible. Hi ho aconseguirem portalers, clar que si. Aquest any, ens hem superat ja que la piragua que ens representava amb el nostre respectiu piragüista, al so davant i darrere es movia, si, si es movia com ho esteu llegint, magnífic treball. Falta poc per al bronze però per a nosaltres els portalers li colgava l’or abans d’eixir per la porta gran del cau, o no????

Així que, FELICITATS!!!! A tot el grup rally. Especialment, a Jaume donar-li les gràcies per el gran entusiasme deixat en la seva “furgoneta vellaca” convertida en l’aigua que ha conduit el nostre piragüista fins a una cuarta posició, Gracies.



Que rollera soc.....anem a retriar el dia i a resumir que açò no pot ser tant llarg, ai mare.....
Desprès d’un 4ºpremi, arriba l’alegria a la comissió del Portal, quina alegria fou aquesta??? Pues un indiscutible i molt merescut tercer premi en les proves realitzades al llarg de tot el matí, que lo nostre ens constaren, eh? Vaig pedre fins el conter de les vegades que vaig tindre que anar fins a Riola buscant coses, a casa Maria, que pobra si va suar tota equipada d’esquiadora falleritzada, a la meva casa també ni se els viatges que hi vaig fer. Bueno, bueno, tot un matí d’autèntic rally però no humorístic sinó de Dakar. Ens feren buscar de tot i fer de tot, les proves totes relacionades amb les Olimpíades. Ah??? Que no ho he dit, un despiste perdo.

El Rally d’aquest any girava al voltant de les Olimpíades, per aquesta raó el monumental piragüista i tots nosaltres vestits d’autèntics esportistes professionals, on trobàvem a: jugadors de futbol, de Basket, nadadores sincronitzades i fins i tot, va ressorgir un banyista del segle passat. En fi, tot un glamour faller inundava el carrer sequial de la nostra població, tot un espectacle de gent vestida d’esportistes, tot un ambient de competició.
El Rally, dona tir d’eixida a les 8:30h del mati on al nostre cau ja es respirava el nerviosisme per saber les proves que ens tenien preparades la JLF. Cap a les 9:30h ja estàvem tots equipats, el piragüista posicionat, i m’entres esperàvem a la repartició de les respectives proves, omplirem els estomacs amb un entrepà per agarrar forces. Al voltant de les 10:00 h la adrenalina es dispara quant teníem al davant la primera prova i que prova mare, es dispersarem com poguérem per aconseguir tot el que en el paper ens demanava que portarem al punt d’encontre que foren les rampes del patinatge. Foren un milió de fotos, una garsa que nosaltres portarem viva ( eh Álvaro), tot un equip de beisbol, de tir en arc, a Maria tota equipada de esquiadora amb peinetes falleres i tot i la respectiva banda de la comissió...
El segon punt d’encontres per a la segona prova fou en els jardins de per el casal “multiusos”, allí tinguérem que portar les respectius cercles que caracteritzen els jocs olímpics i, ballar el “lulagop” amb ells que rialles teníem ja que no pesaven gens i casi era impossible ballar amb allò, tots els cinturons de tots els colors d’un art marcial, pot ser que amb Gustavo en cinturo negre encara ens falta el color taronja, però no passa res invencions del portals feren, ja que la originalitat es te molt en conter....



Com a última prova i final del Rally amb punt d’encontre els porxets fou total però total. Com tots sabeu molt be, l’última prova sempre s’ha de pujar al entaulat més be a passar uns minuts d’autèntica vergonya o no??? Doncs be, abans d’arribar als porxets tots els participants en el Rally ens reunirem al cau per a discernir, ingeniar, dissenyar les últimes proves. El dilema vingué quant llegirem que teníem que vestir a cinc xics de nadaores sincronitzades, maquillar-les i fins i tot tenien que aprendre una coreografia, com no del nostre “Super Jaume”. Puff, no sabeu la que es va armar al cau jejeje, primer per què no trobàvem banyadors ajustables als nostres fallers, desprès que si els gorros, que si les ulleres, que si les pinces del nas... finalment, aconseguirem equipar-los de lo mes be, heu dubtàveu?? Hem vaig dirigir cap a ma casa i comenci a traure tots els gorros, ulleres i banyadors que tinc i a tots els vaig vestir, però la estampa d’aquell nostre equip sincronitzat fou per a veure, ja que imagineu....

Concloent, el dia sols hem queda per plasmar que tot l’esforç, les ganes de treballar de tot un equip, l’entusiasme, la motivació, el companyerisme, competitivitat emprada en cadascuna de les proves.., tot junt ens situà als Portalers en les primeres posicions d’aquesta competició olímpica amb podi inclòs.



I ara Comissió a per totes amb la “Cavalcada del Ninot” que ben rewapos anirem al so del nostre circ del sòl.



ANIM QUE LES FALLES JA HAN COMENÇAT!!!!!!!!!!

Comentaris

unrodabars ha dit…
Plas,plas,plas,plas......

Si senyor,això es una crònica.
T'has deixat algo Ainat??

Un poquet rollera si que eres...jejeje,es conya ho has fet de categoria i si per a expressar tot el que sentire-ho eixe dia,fan falta tres fulls,s'omplin i punt,ENHORABONA per tan gran debut(com dic a tots,espere que no siga l'ultim)

Pau,ja no sorprens a ningú,de tota manera enhorabona per les teues cròniques falleres,llastima que te les penjes a la teua web i te les tingam que furtar,jejeje.

P.D:Per cert tinc un video de l'equip de sincronitzada del portal....JEJEJE.
Molt prompte al YOUTUBE i aci persupost.Toma rollo jo també.;)
Anònim ha dit…
Nooooo! Un video nooooo!
Amic fep ha dit…
Un video si, per favor... jajajajajajajaja

I el dia 14 de març, avans de la III Festa del Mistela i el Boquero, pase especial!!!!!!! jajajajajajajaja

Estem negociant l'actuacio en directe del equip sincronitzat per a eixe dia, el problema el tenim en la piscina... pensabem en una TOI, pero vist el "pes especific" dins del equip de les nostres nadadores, necessitarem algo una miqueta mes gran...

Enhorabona a AINAT per eixa primera cronica, es estupenda, i a Pau, gracies per deixar-me penjar el teu article, es genial.
unrodabars ha dit…
Rebobineu....

Per cert ENHORABONA a tots els que han fet possible,tant el cotxe del rallye,com aconseguir el tercer lloc a les proves...
unrodabars ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Ei enhorabona als dos cronistes de hui, Pau i Tania. Els que patirem als efectes secundaris del dia anterior solem visitar el rally amb ulleres de sol i sense apreciar amb profunditat l'espectacle. Aixi que es molt oportú i interesant unes croniques com les de hui.
Enhorabona a tots els participants del rally,tant als que el varen fer el diumenge com a les mans invisibles que treballaren molt abans del diumenge.
Adeu
K.
Anònim ha dit…
M'alegra saber que vos ha agradat la meua primera cronica i de segur q no sera l'última no us preocupeu jejejeje.
Anònim ha dit…
Ara que venen falles tots ens animem a escriure, no? Ja, ja, ja.

Penseu que no hi ha un mínim de paraules. No cal fer un escrit d'un foli. En un blog qualsevol col·laboració, per petita que siga, sempre es benvinguda.
Anònim ha dit…
Enhorabona a Tania per fer el seu primer escrit a segut espectacular,Ens has deixat sorpresos.

Visca la falla del portal!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.