"En la huitava del corpus"

El passat dimecres 4 de febrer a les 22.00 hores de la nit, el Grup de Teatre de la Falla el Portal ficava en escena el Sainet, a un acte, en prosa i en valencia "En la hitava del Corpus" al Centre Bernat i Baldovi.
Aquest sainet entraba en el Concurs de Sainet que organitza tots els anys la nostra Junta Local Fallera.


En primer lloc, l'enhorabona a tots els que formen part del Grup de Teatre. Sabem i ens consta totes les hores invertides en poder dur a terme aquesta representacio. Les hores d'assaig al Cau Faller, les hores de preparacio del paper de cadascu a casa, les hores de llegir i llegir l'obra, en fi, gran part de la vida personal de cadascu que dediquen a que en poc mes o menys un hora, la gent que estava el Bernat i Baldovi pasaren una bona estona, una estona agradable, rient, aplaudint i disfrutant del treball ben fet, del treball ben preparat... ENHORABONA A TOTS!!!

Les sensacions del public i els comentaris al final del obra foren de lo mes positius. La gent no paraba de riure conforme anava desenvolupant-se l'obra, els actors conectaren de seguida en el public, i la veritat, en ocasions les accions alli representades s'arrima-ven mes a la realitat que no a l'escenificacio, sino, que li ho pregunten a Jorge que ahir encara tenia la ma de Carmen marcada a la cara, despres de les dos "bofetades", mes reials imposible, que s'endugue.



Personalment, pense que el Grup de Teatre va fer molt mes del que va poder per deixar el pavello de la nostra comissio ben alt, que estan molt ben situats per poder arreplegar algun Nelo, que es el premi d'aquest concurs i que, poc a poc, la gent de la comissio va perdent la por al escenari i va entrant savia nova al Grup de Teatre, i a mes, ho fan molt be...

Per acabar, donar les gracies per l'hora que pasarem, i donar l'enhorabona de part de tota la comissio de la Falla (espere que m'ho permitiu, sino, ja esta posat) a Jorge Vaya, Carmen Pedros, Javi Pedralva, Jose Daniel LLeti, Juanjo Lopez, Finin Ortells, Julian Alcañiz, Yasmina Guarinos i Manola Sanchez, que foren els actors del Sainet, i a Silvia Oltra que va fer la funcio d'apuntadora.
Tambe a tots els que ajudaren en el muntatge i desmuntatge, en peluqueria i maquillatge, cortines i, en especial, al meu amic Antonello el qual es va encarregar dels efectes especials del obra, i que ahir estava enfadat perque no el vaig nomenar en la presentacio del sainet, jejejejejejejejejejejeje, ahi esta amic!!!!!!



Per cert, el dilluns vos contare la segona part de l'entrega de la bandera. Ahir estiguerem a casa Andrea i pasarem una molt bona estoneta...

Comentaris

Anònim ha dit…
La veritat es q son moltes les hores q has de dedicar si al final vols q tot ixca be. Jo vaig vore q la gent seu estava pasant pipa i no paraven de aplaudir.

NO se si ens emportarem algo pero la veritat es q no pensem endurmos res, la nosttra feina era q ixira be i pense q aixina a segut.

ens veiem portalers!!!!!!!!!!!!!!

YASMINA
Anònim ha dit…
Jo tambe vullc felicitar a tots el que feren psible que pasarem un bon rato, per que jo he eixit un any i se el sacrifisi que han de fer tots per poder assajar.
Pero si tagra fas tot el posible per duro endavant.
Vullc felicitar especialment a Carmen que any darrere any sempre ha estat fent molt bones obretes pero enguany sa superat, va ser impresionant el paper que interpreta. Que va ser complet amb la gran actuacio que feren els demes actors clar.
ENHORABONA A TOTS CRAKS.
Anònim ha dit…
Va estar molt bé l'obreta de teatre, els actors ho feren molt bé, aixina que felicitats a tots per l'èxit, perquè això ha sigut un èxit!
Crec que ens emportarem dos "goies", be dos nelos o com se diga.
Enhorabona!
Anònim ha dit…
ENHORABONA A TOTS!!!!! I EN MAYUSCULES, XQ L'OBRETA FOU TOT UN EXIT, MIRA QUE HEM VAIG RIURE AGUST. SOU ELS MILLORS
Anònim ha dit…
Hola a tots! vaig tornar a vore per la tele el sainet... hi ha que vore qué artistes!al estar dins de la caixa i pendent del text no vaig poder disfrutar com la resta del públic que s'ho va passar genial!pero a casa vaig disfrutar!
Tot el qui ho ha vist comenta lo be que ha estat... a vore si hi ha sort i.... NELO!! i si no, jo em quede amb el treball ben fet i amb els bons moments que he passat als assajos... els soparets com si estiguerem en família... les rises... he pogut conéixer millor a alguns fallers i falleres, que gent més maja!! Un beset a tots!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.