SEGUIM AMB ELS ANIVERSARIS!!!!

Hui és el dia de........................LUIS, més conegut per tots els fallers com GALIANA!!!!!!

És faller de la nostra falla des de fa uns quants anys, però des de el primer dia és com si haguera estat en ella des de que la fundaren.

Treballador seria el seu segon nom, és un dels nostres cuiners els dies de falles i la resta d'events, i per cert he de dir que fa les paelles..........................................per a "xuplar-se els dits" i tot allò que faça, i primer es queda ell sense dinar a que li falte a algun faller un plat de paella, i parle per experiència propia.

També el podem trobar darrere de la barra, alguns divendres a la reunió, ja que és un dels encarregats de barra, càrrec molt important ja que en aquesta falla l'alcohol és, quasi quasi, el més important,ja,ja,ja, bueno una de les coses més importants.

Seguint amb l'alcohol també té un paper molt important el dia més fester de les falles, adivineu quin dia és?................clar que sí, la cavalcada del ninot, qui està en eixe camió on els 200 fallers van tots a l'hora a pel cubateta??????, doncs LUIS.

Bé,des del blog, de part de tota la comissió i de part meua també, et desitgem un feliç dia i esperem que hages tingut sort al sorteig de nadal. Feliç aniversari LUIS!!!


MOLTES FELICITATS!!!!!!!

Comentaris

Lucina ha dit…
MOLTES FELICITATS LUIS!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.