Presentació del Calendari Falles 2011



El passat dijous dia 2 es va presentar el Calendari de la falla amb les fotos dels més menuts de la nostra comissió. La presentació va ser a la plaça del Mercat central on també s'inagurà una exposició amb fotos de la realització d'aquest calendari.


A l'acte van assistir el nostre president i les falleres majors, representants de l'Ajuntament de Sueca, l'autor de les fotogràfies del calendari, Vicent Penella, junt amb l'equip de col·laboradors, Juanjo López, Carol Benedito i Silvia Oltra, sense els quals no haguera estat posible la realització del mateix. També, com no, recolçant aquesta iniciativa, estavem part de la comissió gaudint tant de les fotos exposades, com de la picaeta que ens havien preparat els organitzadors.


Els calendaris estan a la venda al nostre cau, amb un preu de 5 €.
A nous àlbums teniu algunes fotos de l'acte.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Enhorabona!!!!!! Un grandissim projecte que ja estava en ment desde fa temps dels encarregats de realitzar aquest calendari. El calendari ha quedat xulisim!!!!!!

Enhorabona a tot el equip que l'ha fet posible, moltes gracies als que han colaborat, i sobre tot, a eixe gran fotograf que ell sap molt be el temps que ha invertit en aquest calendari.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.