Passacarrer del dissabte.


Este passat dissabte tinguerem festa al cau, tots els fallers junt amb la nostra xaranga, la LO-LO-LÓ, gaudirem d'un dia molt animat.

Primer tot aquell de la nostra falla que s'apuntà, acudí de matí, a la Plaça de l'Ajuntament per a participar en el "Lip dub" que organitzava Sueca televisió pel seu desè aniversari. En acabar, començava la festa al cau, primer amb el "vermudet" d'abans de dinar, acompanyat de la musica de la nostra xaranga, a continuació ens asseiem a dinar les paelles que ens havien preparat els nostres cuiners, Jorge, Paco i Jaume i com no, per al cafenet més música a càrrec de la nostra xaranga i de qui no era de la xaranga també....

Una vegada ja haviem agafat forces amb el dinar, eixirem a fer el passacarrer per la barrià, el qual va ser pels carrers de costum, com si un passacarrer de falles es tractara. Agrair a tot el veinat que bé asomats a les seues finestres, balconades o fins i tot, eixint a la porta del carrer gaudiren amb nosaltres d'un dia d'alegria i sense incidents.

A nous àlbums teniu algunes fotos, qui en tinga més que ens le pase i les penjarem.

Comentaris

unrodabars ha dit…
La veritat es que va ser un dia molt divertit, tenim mono de falles i tenim mono de passacarrer amb xaranga.

per cert he demanat als reixos un tabal, PREPAREU-SE!!!
Amic fep ha dit…
... i a Dacsa un bombo!!!!!

Enseguida en una pata aneu els dos al carrer!!!!!!

Ja n donareu prou pel serene el dissabte, al meys, si savereu tocar... jajajajajajajajajajajaja

Amic, dedicat al truc, que es lo teu.

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

LO BÒ I LO MAL D’UNA FALLA *