Que be s'esta al Cau!!!

Gastant una frase tipica dels amics de la Falla Avinguda d'Espanya, donare titol a tot el que vaig sentir ahir, al entrar al meu Cau Faller.

Ahir de mati, gracies a la tregua de la calentura de la meua filla, i complint en el proposit que em vaig marcar el passat 31/12/2008, avans de que acabara el any, vaig tornar a visitar el Cau Faller, un diumenge, per tirar una maneta a tots els integrans de la Mostra de Playbacks de la comissio...

La veritat, tirava molt de menys el tornar a gaudir de la gent de la comissio, la cervesseta en les papetes, el olor a paella, el tipic faller amb la botella de cassalla vaig el bras, esperant a que algu li faça costat per pegar un traguet (encara que el que la portava el diumenge no li feia falta ningu... jejejejejejeje, que bo eres Primo!!!!), en fi, tirava de menys la meua Falla.

Que gran dia!!!! Vore el Cau ple de gent treballant, preparant decorat, rematant trajes, fent els ultims passos. Notaves a l'ambient el nerviosisme de que quedaben tres dies pel gran moment, notaves que queda menys de tres messos per a eixir al carrer... feia olor a Falles!!!!

T'aborden una serie de sensacions, alguna extranya, les quals te van marcan que ja esta apunt d'acabar altre cicle, i que lo dur d'aquest any esta a la volta del canto. Sensacions extranyes... m'explicare.
Si tu eres una persona asidua a deixar-te vore pel Cau, anar els diumenges a fer alguna cosa, estar al grup de Teatre o Playback, etc..., entres al Cau i vas saludant a la gent que esta, que son els que participes. Engunay, tota aquesta gent a la que faig referencia son fallers nous, que han entrat directament per la porta gran, fent soroll i participant en tot... Que passa? Ells estan acostumats a estar al Cau, i tu es la primera vegada que entres, encara que sigues 32 anys faller, no te coneixen, i de vegades, els mires a la cara i veus que et consideren extrany, no saben qui eres, ni si eres faller o no, ni de quan de temps... En fi, una sensacio rara, per a una persona com jo, acostumada a estar al peu del cano sempre, que tots saben qui eres, una sensacio que no havia tastat encara en la meua vida fallera.

Pero, com sempre es diu, la falla es una gran segon familia i en questio de temps, ja som tots amics, ja parles en els nous, i els nous et consideren un compnay mes.

En fi, primer diumenge al Cau, Assaig General dels Playbacks de Concurs, vos done un consell, aneu al Multiusos al dimecres a vore'ls, no s'arrepentireu, tambe hi ha alguna sorpresa... qui presentara el acte? jejejejejejejejejeje

Be, fins aci les meues sensacions. Tens ganes d'experimentar-les? Tens ganes de Falla? Pues ja ho saps... el Cau Faller esta obert ja tots els dies, i els diumenges a fer feina i dinaret. T'esperem alli!!!!!!

NOTA: Aquest article el vaig a dedicar a eixos veïns tan comprensius i tan educats que ahir de vesprada ens tiraren un parell d'ous i quasi li peguen a un grup de fallerets que estaven a la porta del Cau jugant, eren les 19.00 de la vesprada, imagineu-se el que estavem molestat. Moltes Gracies veïns, sou lo milloret de les Falles.

Comentaris

San-vala ha dit…
Bon dia portalers, bon article Platonager, eres gran amic. Això que dius es bo que gent nova que entra a la falla s'integre tan rapidament mola perquè la falla necesita de gent implica per subsistir, així que la gent nova es compromet de luxe...

I es que al cap i a la fi com dius tú en la falla estas molt agust perquè la falla es com una segona familía...
unrodabars ha dit…
jeeeee,bon dia tardet!!!

La veritat es que ahir tinguerem un bon ambient al casal,alguns ens retrovarem amb eixe bon rotllo dels grans dies.

Com diu el meu amic,cares noves..... i dalt dels escenaris,pintant,trevallant de valent per a deixar la seua imprompta a la falla: s'agraix.

Per altra banda els de sempre(entre els que jo no estic,clar)donar les gracies a eixos fallers/res que amb el seu trevall fan que ens sentim argullosos de ser portalers, moltes vegades.
Anònim ha dit…
Una ?, per anar al multiusos a vore els playbacks, ¿aquest any fa falta tindre entrades?
Espere la resposta quan algú ho llixca.
Moltes Gracies
Amic fep ha dit…
Amic anonim, mai s'ha necessitat entra per vore la mostra de playback. El que si han fet algunes falles, es asegurar-se que no entrarien mes del que ens deixaba l'Ajuntament, i feie tantes entrades com aforo hi havia al Bernat i Baldovi.

Nosaltres no hem fet entrades mai, i enguany tampoc, la entrada sera lliure, fins que es plena l'aforament.

El que no te sabria dir, si alguna comissio de Sueca, el Perello o el Mareny, enguany, ha fet entrades per a la Mostra.

Nosaltres no.

Espere haver-te ajudat.
Anònim ha dit…
Moltisimes gracies amic fep.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.