I esta nit....

Hola amics...

Esta nit reunió "por todo lo alto",ja estem ahi,la cosa va de bò.

Com vos comentava esta setmana ,hui es portaran fotos per a la disfreça de la "cabalgata",és important que acudiu per a vorer quina vos agrada més o si hem de decidir que fem o que no,en fi donar la nostra opinió,si estàs la dones i si no estàs doncs el que decidim els demés serà per a tu també.

Hui portaré el dibuix per a la camiseta 2009,si encara no t'has apuntat i el que és més important encara no l'has pagada, també deus anar a la reunió per eixe motiu,si seguim amb la tònica dels ultims anys.camiseta que no estiga pagada,no s'imprimirà osease que es quedareu sense camisa i una volta jo entregue el dibuix....esta setmana mateixa es porten a fabricar,que ens agafarà el bou.

Però per dalt de tot,el més important hui és l'entrega de bandes i faixí als nostres representants.Un acte intim però bonic en el que ja veguem eixe somriure de les nostres falleres i president infantil al vorer eixos complements, on lluiran amb orgull l'escut de la nostra falla.

Vols més motius per a acudir esta nit a la reunió??
També esta el caxondeo i el cubateta (cubatetes) de després de la reunió i compartir anècdotes amb els nostres/vostres companys fallers.

Ja sabeu amics,esta nit......a la reunió.

Ens veiem portalers!!!!

Comentaris

Amic fep ha dit…
Jeeeeeee Rodabars... cuanto tiempo...

A vore si "ens vejem" a la nit a la reunio, jejejeje, ja saps perque ho dic.

El divendres vaig baixar, molta gent, lo millor? el cubates, perque lo que es reunio...

Pero, penseu que ara ja va de bo, i s'arrimen falles, ara si que hi ha que parlar de moltes coses, aixi que, si vols enterar-te de tot, ja saps, divendres al Cau, reunio.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.