Els nostres Playbacks

El passat dimecres dia 14 de gener, el grup de Playback de la Falla el Portal, realitza les actuacions que tenia preparades tant per a la Mostra com per al Concurs de Playback, que com tots els anys organitza la Junta Local Fallera de Sueca.

Aquest any, una Mostra marcada per un dia pronosticat a no vore interpretacions al Casal Multiusos, lloc nou, on enguany es realitzaba aquestes actuacions.

Deixarem a banda si el lloc era el adecuat o no, no entrarem en esta polemica, pero espere que per a propers anys, es tinga en compter l'opinio de la gent que va a realitzar alli la posada en escena, per a, entre tots, poder acondicionar el lloc el millor posible.

Entrant a la Mostra-Concurs, i en la participacio de la nostra comissio, diria que va estar a l'altura que s'esperava, i molt millor del que pensaben el diumenge anterior al assaig general, es dir, el nostre grup ratlla el millor nivell, i deixa bocabadats a mes d'un dels que estaven a la sala, en la posada en escena i en les xicotetes sorpreses del acte.

En primer lloc vos parlare dels Playback de concurs. El de xiquets, va estar impressionant, en el factor anyadit de que els nostres contaben ells. Interpretaren tres cançons del musical d'Anni, en les quals la lletra va ser interpretada en directe, i els dialegs eren reals, fets pels nostres nanos. Un punt innovador a una actuacio, la qual va quedar de luxe i va arrancar una gran ovacio del public que omplia el Cau. Els nostres xiquets ho deixaren tot dalt del escenari, i ells savien que habien estat a l'altura, per les mostres d'alegria despres de que es baixara el telo. Enhorabona a tots ells!!!!



La canço de concurs dels majors, grandissima interpretacio i posada en escena. Aquesta va ser una mescla de musica un poc americanitzada, amb un toc de musica de percusio. El començament fou genial, fent participe al public, ja que els nostres primers ballarins arribaren fins l'escenari per els pasillos del Cau, donant pas al començament del playback. Dir tambe que tota la coreografia ha sigut "collita propia", algo que avui en dia, es veu molt poques vegades a este tipus de concurs.




Als dos playbacks de concurs, la posada en escena fou fantastica, la coreografia quasi perfecta (tenim en compter que la perfeccio no existeix...), el decorat impressionant, la vestimenta adecuada per a l'ocasio, actual, ni extravagant ni poca varietat de vestuari, la que requeria el playback. Ademes, tant perruqueria com maquillatge estava en consonancia en el que es representaba, sense exageracions i maquillatges que no tenen res que vore en el que estas expresant, com passa alguna vegada...

En definitiva, el que es referent al concurs, tant els major com els xiquets estigueren a un altissim nivell, deixant un molt bon gust de boca en els assistens al acte i demostrant que amb ganes i dedicacio es poden conseguir grandissims resultats. GRACIES A TOTS PER FER-NOS GAUDIR D'EIXE MOMENT!!!!!!

La canço que entraba en el concurs de Mostra, la que fou comu a totes les comissions, fou la de Lola Lola de Ricky Martin. El nostre Ricky particular va conseguir que apagaren la calefaccio del local, ja que les dones alli presents estaven derretint-se als seus peus, provocant mes d'algun enfadament en els seus acompanyants... Valia la pena estar alli, per vore eixa actuacio, i si fiques un conjunt i una coreografia paralela al mateix, tens un dels millors playbacks que s'han vist d'aquesta canço. Un 10 companys!!!!!



La resta de cançons, variades, un poc de tot, pero totes a l'altura de les circunstancies. Destacar als mes nanos de la Falla, als nostres cubanets, que menejaren les maraques al compas de Carliños Brown, fent caure la baba a totes eixes mares, pares, iaies, iaios... que estigueren per vore el debut d'aquestes xicotetes promeses.
Tambe tinguerem als de dos anyets o mes interpretant a Blancaneus i els enanos, interpretant a Jhon Travolta i Olivia Newton Jon, ballant Flas Dance, ballant High School Music, en fi, un munto de bons moments i d'aplaudiments.




I els nostres majorets? Interpretaren a Queen, la nostra fallera Ana, cantant la canço "Si tu eres mi hombre", amb sorpresa posterior inclosa..., i despres de totes les actuacions, per despedir-se de tot el public i cremar un poc mes tota l'adrenalina retenesa en la nit, interpretaren la canço de Maria Rosa, de Bajoqueta Rock, amb una escenificacio espectacular. La veritat, inexplicable, tindrieu que haver estat alli per vore este playback.

En fi, una gran Mostra, un excelent Concurs i un gran aplaudiment per tots els que ho han pogut fer posible... presentadors (Lidia, estigueres de P.M., gracies), maquillatge, perruqueria, llums, musica (gracies Marcos), cortines, bambalines, etc...

En especial, donar les gracies a tots els que ballareu, se perfectament les hores invertides, els bons moments i els mals, pero quedeuse en la feina que haveu fet, que ha estat ben feta... Aixo es Falla!!!!

Agrair a Sonia i Jessi tot el que han fet en les canços de la Mostra, i com no, al nostre amic Jaume tot el que ha dedicat per poder fer dos dels millors Playback de Concurs que ha realitzat la Falla el Portal. MOLTES GRACIES.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Bon dia...

Enhorabona a tu també per descriure aixi,tot el que alli va passar(ni que haveres presentat l'acte)

donar les gràcies també a Juan Baldovi(Sonycolor) ja que sense la seua ajuda no haverem portat el tema del só als micros com tocava...

En fi donar les gràcies a tots els meus companys fallers per fer-nos gaudir d'un dels millors playbacks que jo he pogut vore a la nostra falla...innovador i que de segur que no ha deixat indiferent a ningú
Amic fep ha dit…
Savi que me deixaba a algu... perdo a Sonycolor, va ser una gran ajuda, la veritat...
Anònim ha dit…
no antenc que vols dir en que la coreografia "collita propia", com totes les falles, no sou vosatros i prou.
El vestuari, si tu creus que era el adecuat, tu mateix... per això teniu un 0. si anaveu en roba de anar per casa
si que estic de acuerdo en que a segut el millor concurs de la falla el portal, hau millorat molt respecte a atres anys pero encara esteu a anys llum d'atres falles.
lo millor, yo pense que el decorat.

se que vos molestara esta opinio, pero es lo que yo vach vore.
Amic fep ha dit…
Amic observador, es la teua opinio, pero, si la roba d'anar per casa es l'apropiada per a realitzar este tipus de playback, aixo desvirtua la posada en escena?, per aixo tenim un 0?, aleshores, eres membre del jurat..., i que se valora el que es gaste mes diners i traga la roba mes estrambotica? aleshores, no fem un playback, fem un concurs de diseny, i despres una pasarela, no?

No se, crec que ha sigut una opinio desafortunada, ja que no es te que valorar un playback per una vestimenta, un maquillatge, un monyo, es te que valorar una posada en comu, i ja te dic, he vist molts playbacks en el que han tret una serie de vestimenta, molt cara i costosa de fer, pero que no tenia res que vore en el representat, uns maquillatgets que cubrien tota la cara, amb purpurina i colors, per a que? aixo es mes valorable que una bona coreografia grupal? no se, es la teua opinio, jo continue pensant que has patinat, i no es que me moleste el teu comentari, cadascu es lliure, pero, pense que es un poc desafortunat.
unrodabars ha dit…
Veus no hem deixat indiferent a ningú....

Amic observaor,les disfreces ens les posem el dia de la cabalgata del ninot, per als playbacks el que toca,sense exageracions.

Si et quedes només en el decorat...
segur que vegueres el playback??
Anònim ha dit…
Els playbacks de concurs, tan els xicotets com els majors estagueren de p.... mare, lo que diu el obser vaor no feu molt de cas.
Ja que el que hi ha que vore ací es la coordinació entre el que es el ball i la vestimenta, no a vore qui pot més, enguany x circunstancies desgraciaes hi han menys comissions presentades, xo així i tot hi han 2 0 3, ja que encara no està acabada la mostra molt bones, i vosaltres esteu en el sac.
Com a playback graciós va ser el de "Si tu eres mi hombre", li donà molt de humor a la vetlada, vejerem a una parella de fallers enamorats, no tot tenen que ser divorcis en la vida, el amor verdader encara existix.
Cris ha dit…
Hola Portalers, jo no pense opinar si anaveu o no vestits per a l´ocasió, perquè soc del pensar que cadascú fa el que pot o simplement el que se li ocurrix. Se el esforç que significa sols prepararse per a entrar en concurs, no fa falta que ningú m´ho explique.
Vaig a animar a Jaume i a tots els que han col.laborat perquè
han fet un dur treball per a la vostra falla, perquè realment el que val és la satisfacció que sents quan acabes de actuar i sent els aplaudiments de la gent que esta sentada i eufòrica de vore l´actuació que acabes de finalitzar. Jaume quedat amb això i oblida la resta, estic segura que et servirà per al proper any.
Anònim ha dit…
hola fallers, soc yasmina. la veritat es que el playback va ser espectacular. Jo se que el vestuari no impresionava al igual que el maquillatge, pero el playback no requeria atra cosa ja que era un playback de carrer. Jo meu passí de luxe, enhorabona a tyots els meus companys ja que estagueren a la altura i sobretot a Jaume per la paciencia que a tingut.
La veritat es que vos tirare molt de menos. Pero be ara toca preparar-nos per al sainet que ja el tewnim ahi.
Ens veiem portalers!!!!!!!!!
Anònim ha dit…
L'article que has escrit perfecte, no t'has dixat res!!!
Gràcies a tú també per animar-me en tot açò de presentar, ara que ja he arribat al nivell de saltamontes, tinc ganes de més!!!
Repetirem un altra vegada, no?
Enhorabona també de part meua a tots el participants, es nota que cada any la falla el portal es supera un poc més.

LIDIA

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.