Visita a les Falleres Majors

Aixi es amics, ahir fou el segon dia de les visites avans del gran moment, ahir anarem a casa de les Falleres Majors, Paula i Silvia.

La decoracio de la exposicio dels trajes molt bona, es nota la ma de gent que es fallera i ha sigut fallera molts anys. No faltaba cap detall, roba interior, complements, el trajes i el regals que han anat portant.

Parlant dels trajes, tant els de Paula com els de Silvia, molt bonics. Personalment, jo soc, al igual que la meua dona, de traje bordat, i en quedi bocabadat al vore el traje de Paula..., si encara no has anat a vore'ls, vos recomane el anar. Trobe que el dissabte, tant al carrer, com al Cau i rodejada de tots els fallers de la comissio, estes dos Falleres Majors van a lluir molt, sino, ja ho direu...

El de despres, tots ho sabeu. Menjar, cervessetes i .... cassalla!!!!!

Com no, el nostre amic Rodabars fou el primer en agafar la botelleta de cassalla, fent honor al seu mal nom, encara que, ell te igual estar a un bar, a casa d'una Fallera Major, al Cau, etc..., ara be, la resta de gent no es tira enrrere, i poguerem (jo tambe m'incloure) gaudir de tan peculiar sabor a aniset.

Fou un ratet molt agradable, parlant de Falla, parlant dels trajes, parlant del Rally, parlant de la Presentacio...

En fi, moltes gracies per la rebuda i desde aci donar la enhorabona a Silvia i Paula, esperem que el dia d'avui i dema, fins a la Presentacio, els passe prompte, i com no enhorabona a la familia PEDRALVA - GARCIA.



Avui, visita al President Infantil. Al dilluns vos ho contarem, i la setmana que be descobrirem a un faller que dintre de poc deixara la nostra comissio per ... "faldes?" tenim un aprova grafica i tot, jejejejejejejejejeje...

Comentaris

unrodabars ha dit…
El que no ha dit el sujeto este es que jo estava fent les fotos que podeu vore al escrit i ell estava mamant casalla,quan la dona no mirava clar.....JA!!
rojuel ha dit…
Jajaja, que dos, mare meua!!!

De segur que els trages són molt bonics i que quan se'ls posen les FM encara lluiran més i de segur que s'ho passareu de pm quan anareu a vore'ls, coneguent-vos...

Be, que disfruteu molt de la presentació demà, espere que tot surta molt be, enhorabona a les FM

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.