Resum de la reunió del 7/10/2011

  • Hui dilluns es farà a les 8 de la vesprada el campionat intern de dominó per a participar als jocs de taula que organitza la Junta Local Fallera, tota parella que vulga participar que acudisca al cau a eixa hora. La setmana passada ja es celebrà el campionat intern de truc i les parelles que ens representaran són:
  1. Canyot i Vicent
  2. Ximo i Vicent
  • Ja s'està repartint la loteria de nadal, per a poder arreplegar-la S'HA DE TINDRE PAGAT FINS A SETEMBRE ( tant quota com loteria ). Tant el que vulga la loteria de nadal com el que pague la farda HA D'ANAR POSANT-SE AL DIA AMB LA QUOTA O AMB LA LOTERIA SETMANAL.
  • El reglament intern ja no es votarà els divendres a les reunions, es podrà obtenir una còpia dels punts que queden per aprovar enviant un missatge al correu de la falla o anant al cau i demanat-li-la a Jorge.
  1. S'ha donat un mes de temps per a llegir-los i si es pensa que alguna cosa s'ha de modificar, s'han d'enviar altres alternatives o argumentar el perquè d'eixe canvi. Aquestes alternatives es podran fer arrivar enviant-les al correu de la falla o donant-li-les per escrit a Jorge els divendres a la reunió.

  2. El dissabte 5 de Novembre a les 6 de la vesprada al cau, es farà una assemblea extraordinària on es llegiran els punts i les alternatives propostes, i es votaran. Les propostes seran acceptades fins el 4 de novembre, el 5 ja no s'acceptarà cap proposta.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Més informats impossible!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.