Cap de setmana completet !!!!!

Aquest cap de setmana ha estat complet amb activitats relacionades amb les falles. Començà el dissabte cap a les 4 de la vesprada on al poliesportiu del Mareny de Barraquetes es va celebrar el Campionat de Futbet Femení.
Les nostres xiques partien com a favorites, ja que hi ha que recordar que foren les subcampiones l'any anterior a la mateixa competició, i com no, no ens van decebre. Dirigides pels Misters Gustavo i Marcos, guanyaren dos partits i empataren un, el que significa que ESTEM A LES SEMIFINALS!!!!!


ENHORABONA PORTALERES !!!! SOU UNES CAMPIONES !!!!!!

Les semifinals es disputaran el 5 de novembre, hi ha que anar a animar a les nostres xiques !!!!


I a la vesprada-nit......PROCLAMACIÓ D'ISABEL ANDREA I MARC

Després del triomf de les nostres xiques al futbet, ens prepararem per a un dels primers actes oficials de les nostres Falleres Majors i President infantil, la Proclamació. Quedarem a les 7 de la vesprada al cau per a anar arreplegant als nostres representants i com no, després de tirar una traca ens dirigirem cap a casa del nostre President infantil 2012: MARC SALVADOR I PEDRALVA on ens esperava junt amb la xaranga LO-LO-LO i els seus pares Marcos i Anabel, els quals ens oferiren un berenar d'allò més bo.

A continuació anarem a pels nostres representants de les falles 2011, EVA, AITANA I CARLES a casa d'Eva i després de gaudir d'un altre "refresquet", tocava anar a per la nostra Regina Infantil 2012: ANDREA VERNIA I BELTRAN on, com no podia ser d'altra manera, ens van rebre Andrea i els seus pares Ximo i Inma, amb la "taula parà" pendents de que als fallers no ens faltara de res.

I per últim i deprés de fer un "tour" per Sueca areplegant a les nostres regines , sols quedava anar a casa de la nostra Fallera Major 2012: ISABEL OSCA I LÓPEZ, la qual ens esperava amb la seua família i amics. Hi ha que agraïr a totes les famílies lo bé que ens tractaren amb el berenars, ja que no ens faltà de res.

Cap a les 9.30 de la nit arribavem al cau i ens disposarem a sopar després de presentar als nostres representants, tant els eixints, Eva, Aitana i Carles com els que estrenaven regnat Isabel, Andrea i Marc, acompanyats del nostre president Paco. Una vegada acabat el sopar i després de traure la tortà començà l'acte com a tal.

La Proclamació sol ser un acte molt emotiu i aquest any no va ser diferent. Primer pujaren a l'escenari Eva, Aitana I Carles als que, el nostre secretari Jorge, els va dedicar unes paraules d'acomiadament. Després començarem els power point, primer amb Marc, falleret des de que va nàixer de la Falla el Portal, com no podia ser d'una altra manera ja que prové d'una de les famílies més falleres de la nostra comissió, i en acabar, Marc pujà a l'escenari ja com a President Infantil 2012 de la Falla el Portal. A continuació va ser el torn d'Andrea també fallereta des de ben menuda, a la qual es podria definir amb una sola paraula, alegria, ja que no hi ha moment en que aquesta xiqueta no estiga rient-se. I al igual que Marc, en acabar, Andrea pujà a l'escenari com a Fallera Major infantil 2012 de la Falla el Portal.

Com a traca final, quedava Isabel, la qual ha format part de la nostra comissió des de menuda, ja que va ser també la nostra Fallera Major infantil i sempre ha viscut les falles molt intensament, tant com si ha estat lluny o al costat del cau l'olor a pólvora sempre l'ha sentit a kilòmetres!! I
després com havien fet Andrea i Marc, Isabel pujà a l'escenari com a Fallera Major 2012 de la Falla el Portal. Com no, també se'ns van posar els pèls de punta amb els amics i familiars d'Isabel, Andrea i Marc ja que els dedicaren unes paraules molt emotives.

Per últim, acabat l'acte sols ens quedava gaudir de la barra lliure i la discomòbil que tinguerem fins a les 3 de la matinada i on per descomptat, ens ho pasarem d'allò més bé, tant que alguns no volgueren acabar ací la festa i la continuaren al Keeper's, una vegada que s'ix......

Per acabar sols queda una cosa per dir: ENHORABONA A ISABEL, ANDREA, MARC I A LES SEUES FAMÍLIES !!!!

Com sempre, a nous àlbums teniu fotos i si algu en té més, que ens les pase i les penjarem.

Comentaris

Lucina ha dit…
Eooooo!!!!hi ha algú ahi????açò està mort, potser ara que s'arrima la nit dels difunts ressuscite un poquet!!!..ja,ja,ja.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.