Fallers d'honor

Este passat dissabte celebrarem la festa dels Fallers d'honor, aquest any era diferent, ja que canviavem de la sala dels darrers anys a la Sala Marina de Polinyà. Quedarem a les 20.30 al cau per agafar el primer autobús que ens portava a la festa, com sempre aquest estava un poc buit i a les 21, va eixir el segon.


Una vegada tots a la sala començà el "cocktail" de benviguda, on pareixia que ja hi havia gana perque hi havien algunes safates que no passaven de la porta de la cuina....A continuació, i després de cridar a les nostres regines i presidents, ens asseièrem a sopar, un bon menjar en el que quedarem prou contents. Després arribà l'hora dels protagonistes de la nit, els Fallers d'honor, els quals amb el seu gra d'arena ajuden a que la nostra falla continue endavant, moltes gràcies a tots!


Junt amb el regalet de rigor, enguany també se'ls entregava el calendari i el llibret intern de la nostra falla, per a que tingueren més si cap, un millor record de la nostra comissió.



Per últim, i després de brindar tots junts per la nostra falla i per les properes falles 2011, començà la discomòbil i es pot asegurar que ens ho passarem d'allò més bé (les fotos són la proba...),s'allargà fins les 4 del matí, moment en que venia l'últim autobús a per nosaltres que sinò, no ens hagueren tret ni amb aigua calenta....



Com sempre, les fotos a nous àlbums.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.