Cap de setmana faller

El passat cap de setmana va ser faller al 100%. El dissabte començarem amb la Presentació de les nostres Falleres Majors, Eva i Aitana i del nostre President infantil, Carles. Aquest any començarem pronte, quedarem al cau a les 4.30 de la vesprada i emprenguerem el típic recorregut per a arreplegar a les nostres falleres, primer a les que el dissabte es despedíen del seu regnat, Jessi i Paula i després a per les que el començaven, Eva i Aitana.

Cap a les 7.45 arribarem al Casal Multiusos i ara sí, començà l'acte. Primer pujà la comissió masculina i després els nostres xiquets, no ens podem queixar tenim el futur asegurat amb aquesta pedrera! A continuació va ser el torn de la cort d'honor i una vegada totes ben col·locades i amb la seua banda a l'escenari, arribà el moment més esperat, la pujada de les nostres Falleres Majors, ambdós molt emocionades, sobretot Eva que visqué molt intensament aquest acte.

Una vegada despedides les falles que ens havien visitat, arribà el moment més emotiu i emocionat d'una presentació, els mantenidors, en el nostre cas les mantenidores. Tant la mantenidora d'Aitana, Tania Sáez, com la d'Eva, Carmina Ibañez, ens posaren els pèls de punta amb les paraules que li dedicaren a cadascuna.

Per acabar la nit, gaudirem d'una discomòbil una miqueta accidentada, degut a visites inesperades al final de la nit, malgrat açò, ens ho passarem d'allò més bé.



El diumenge 13 hi havia una altra cita fallera, una pereginació pel 650 aniversari de la troballa de la Mare de Déu de Sales, en la qual participaven totes les falles de Sueca i començava al Passeig de l'Estació i acabava al Convent. Lo dit al principi un cap de setmana 100% faller!
Però açò no s'acaba ací, tot el contrari, acabem de començar! demà més, demà Fallers d'honor!!!


Teniu fotos del cap de setmana a nous àlbums.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.