Ho sabies??

Hola amics,el blog esta viu.
No ho havia dubtat mai,ni anem a deixar que la desídia dels membres de la nostra comissió ens faça abandonar el "barco",a cabuts no ens guanya ningú.
Anem a seguir donant-vos la tabarra perquè ens agrada i perquè intentem traure temps de qualsevol lloc per a actualitzar açò.

Podríem dir que hem encetat nova temporada,com ja vos adelantava l'altre dia anem a intentar donar un nou impuls al blog i per a fer-ho volem presentar-vos noves seccions.

Felicitacions!!!


Esta secció la teniu que fer vosaltres,més que una secció serà un servici per a que pugau felicitar a la persona volguda,a ta mare,la xiqueta,el xiquet......com en "telesueca" però de bades,en altres falles funciona molt be i la veritat es que la gent felicitada ho agraïx molt.
Només ens teniu que passar una foto amb el dia que voleu que la fiquem i el escrit,si no teniu ganes d'escriure la foto i el motiu.....ja ens inventarem alguna coseta.

Ho sabies??



Esta secció,com podeu vorer al cartell promocional que hem fet,intentarà arrimar-nos totes eixes dades,anècdotes,efemèrides.....relacionades amb la historia de la nostra falla.

Promet ser interessant,esperem poder dur-la endavant,i com no, si algú vol col.laborar només te que dir-ho,estem oberts a totes i a tots.

Amics....

Companys fallers....,esteu atents als vostres monitors...,"si parpadeas te lo pierdes"....,i recordeu,el vostre comentari és important,ja que ens fa sentir que esteu ahi!!!!

Ens veiem Portalers......

Comentaris

Amic fep ha dit…
Home, som cabuts, pero jo en se de un que ens guanya..., no Mestre Anonim? jejejejejejeje

Bon dia a totes i tots!!!!

Esperem que podau fer util aquest blog, i que entre tots ens divertim i aprenem un poc de la nostra Historia, dels nostres arrels.
...... ha dit…
Bon dia unrodabars, fep & cia, estic espectant amb les noves secciones. La veritat es que la de la historia de la Falla me pareix molt interesat.
per a unrodabars i fep, gracies per els missatges al blog d'estiu.
Estic fent un text ara quan l'acabe vos el enviare,
Adeu
San-vala ha dit…
Ja era hora que fereu algò, gosos i cabuts!!!! amb carinyó i amb amor per al meu novio bloger i al amigatxo fep.

Ens veiem portalers, que per cert ja tinc ganes de vore-vos...
Anònim ha dit…
comenteu,com enteu que el mon sácaba , va per els dos ixos que jo se.....
maretta ha dit…
hola portaleros!!!

no es rendiu que daltres falles tambe vos seguim encara q no comentem.

rodabars i amic fep anim!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.