Dia solidari.....

Hui per fi ho he conseguit!!!
M'he enrecordat i he portat la camera,bo la tarjeta de memoria amb les fotos que he recopilat durant varios dies de falles,podeu vorer fotos de la despertà Klandestina en el escrit que vaig fer un poc més avall.

Hui vos contaré un poquet l'experiencia viscuda durant el dia 17,a diferencia d'altres voltes enguany puc dir que m'enrecorde de quasi tot el que he viscut en falles,es el que te el "no beure" que conserves quasi totes les coses al disc dur del teu cap.

El dia 17,ha segut el dia solidari a la nostra comissió.Pel matí anarem a la residència San José i amb una "operació Kilo" ajudarem en el que poguerem a aquest asil d'ancians,va eixir un bon dia,d'eixos de falles amb el solet calfant però sense ofegar a ningú,com a però direm que s'ens va fer un poquet llarg fins aplegar allí.
Per la vesprada, com tots els anys,acudirem a misa al Carmen on com els ultims anys ens trovarem en molts amics de la falla Cervantes amb qui compartiem l'esglesia uns,i el bar altres.
Després anarem al asil,on amb orgull poguerem comprovar a l'entrada,la donació feta per l'organització d'agermanats,gràcies a la col.laboració de tots els fallers que acudiren a la festa.Dins lo tipic paradeta en el salonet redó,cants i balls per alegrar als pocs ancians que presencien l'entrada dels fallers.


Per la nit ball de disfreces,enguany amb una bona particpació i disfraços molt currats,"les comecocos" de 10,la fallera major pa que dir-te,les dutxes genials
i les gitanes venent alls amb el xiquet al coll "PA MORIR-SE".
Molta festa,l'any que ve a vore si no ho pensem el dia 17 dinant o sopant i ens disfracem nosaltres també.

Com a punt i a part contar-vos que enguany a vist la llum la "PENYA ELS RODABARS",algo que encara que portem ja al menys tres anys rumiant no ens haviem decidit a fer i gracies al patrocini de la empresa VERNIA & BALDOVI(TOLDOS Y PERSIANAS)enguany ens hem fet camises.....les podeu vorer en les fotos.


Per cert ací teniu la rao per la que el meu NICK es "unrodabars" ja que desde el principi "rodabars" hi havien més per ahi amagats.

Es tot, ja m'he enrollat massa com a bon persianero, altre dia més cosetes....

Ens veiem Portalers!!!!

Comentaris

Amic fep ha dit…
Esa Peña!!!!!!!!

Aixo si que es una penya, i tot lo demes cuentos!!!!!!

Samarretes, xulissimes i subvencionaes, els diners per a beure!!!!!!!

Soc el amic fep, i jo tambe rodebars...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.