Habemus Falleres Majors 2009!!!

El passat divendres dia 18 d'abril, en reunio ordinaria foren presentades a tota la comissio les que seran nostres Falleres Majors per l'exercici 2008-2009.

La Fallera Major sera MARIA PLANELLS i PEREZ. Maria es fallera desde que va naixer, ja sap el que es representar a la seua comissio, ja que va ser Fallera Major Infantil a les falles del 1997. Maria viu les falles intensament participant en tot allo que siga posible i col.laborant en tot el que pot, com rally, playbacks, festes, etc... rodejada de familiars, pares, germans, tios, nebots... que tambe son fallers d'aquesta comissio.

En aquesta foto, tenim a Maria en companyia de la seva neboda Lara.



Enhorabona a la Familia PLANELLS - PEREZ.


La Fallera Major Infantil sera la xiqueta ANDREA LLETI i BELDA. Andrea porta un cognom molt lligat a aquesta comissio. La seva mare, Sonia, ja ha segut Fallera Major d'aquesta falla, i porta tota la seva vida en ella.
Andrea a demostrat durant estos anys que, encara que siga menudeta, sap molt be el que es ser fallera, gaudint sobre tot en la mostra de playbacks, la qual mai es pert.

En aquesta foto, Andrea, al mig i vestida de blau, reodejada dels que formaran part de la seua cort i comissio.



Enhorabona a la Familia LLETI - BELDA.

Comentaris

Anònim ha dit…
ayyy dolors k fadrines mos han fet les xiketes ¡¡ vos done la mes sinsera enhora bona , toni torcat la babeta k te cau jaja i a la familia de la infantil k no la conec tambe vos done la enhora bona , k eu disfruteu i sigau molt felisos VISENTA
Anònim ha dit…
Enhorabona a les dos families. Espere que disfruteu molt aquest any. Nosaltres intentarem que siga així. I crec que amb un poquet d´ajuda de tots ho con seguirem.
Anònim ha dit…
la meva mes sincera ENORABONA a les dos families.com diu el meu amic el rojet per nosaltres no quedara el intent ni el treball que siga un gran any per vosaltres.
...... ha dit…
Bon dia. En nom de la meua familia, gracies per les felicitacions. Ja sabem que, tant amb el treball i amb l'ajuda de tots, primera i principal la nostra, la proxima fallera major, Maria, i la fallera major infantil, Andrea, gaudiran de un excelent anys faller. Gracies.
unrodabars ha dit…
Hola,tot i que ja vaig felicitar les families el divendres,em sume a la felicitació via "blog",enhorabona a les dos i als seus familiars ,com be ha dit el amic amb gran tradició fallera.....
finita ha dit…
La enorabona per a les families de de Maria , Andrea y president infantil , dirlos que mos , que es queda molt be y que vore la cara de alegria de tochs era lo millor .
moltes FELICIDADES. Un beset Finita
finita ha dit…
FELICIDADES de PACo Lopez ,per a les families de MARIA , ANDREA Y PRESIDENT INFANTIL.GRASIES PER LO BE QUE MOS EUPASAREM.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.