QUÉ HA PASSAT AMB EL BÁSQUET MASCULÍ? *


* Article escrit per Cristian

Tots els anys, quan acaben falles i comencem la nova nomenclatura, amb molta il·lusió parlem dels nous projectes que volem realitzar. Hi ha moltes activitats en les quals participem diverses persones: uns en els play-backs, altres en el sainet, dominó, parxís, truc.... i un d’ells, per a mi molt important, són els esports en els quals la falla competix amb la resta de les falles.

Tant xiques com xics, participem en dos esports: el básquet i el futbet. Encara que també está el raspall i el frontó, només vaig a centrar-me en parlar d’aquestos dos esports.

Aquest any he pogut vore com la nostra comissió femenina s’ha volcat amb els esports. Hi ha hagut un gran nombre de gent per a participar tant en básquet com en futbet, que a més de ser el primer any que participavem per primera vegada les comissions femenines de totes les falles en aquest esport, la nostra falla ha quedat CAMPIONA!!!

Per desgracia, no hem pogut compartir aquesta alegria e il·lusió amb la comissió masculina, ja que la seua participació ha brillat per la seua ausència. Com feia referencia abans, quan hem parlat de inscriure’ns als esports, tots estavem decidits a participar, pero la realitat ha sigut diferent, ja que a l’hora del partit de básquet, la presencia dels xics de la falla va ser quasi nul·la. I la veritat es que en eixe moment em vaig sentir dolgut, ja que veia les altres falles com disfrutaven participant i passant-s’ho bé, i l’unica cosa que podiem fer nosaltres era mirar-nos les cares.

No entenc per qué ha passat açó en el básquet, si en el futbet sí que s’ha pogut fer. Per a mi participar en els esports no significa només anar a jugar un partit de básquet o futbet, per a mi significa passar temps amb la gent de la falla fora del que es fa habitualment, o que aixó siga un motiu per a poder organitzar un esmorçar.

Espere que els pròxims anys siga diferent i la gent disfrute participant en aquestes activitats.

Comentaris

Anònim ha dit…
Tens tota la raó germanet. A partir de ara a la falla es tindran que pendre altres mesures diferents xq sino en ves de beneficiar a la falla estem perjudicant-la.
Per cert ja era hora de que escrigueres algun article en el blog, encara que espere que no siga l'ultim.

YASMINETA
Lidia ha dit…
Hola amics de la Falla El Portal, ja feia temps que no entrava per ací per vore com vos va la festa i la web, massa coses de falles tinc en el cap.

Ara ja estem a l'esprint final d'aquesta festa, i supose que tots ja estareu en els últims preparatius.

En Oliva ara toca presentacions, en acavar ja va tot, una cosa d'arrere altra.

Xiquets ja no parem per a res!!!

Visquen les falles!!!



www.fallacasadalonso.com
Amic fep ha dit…
Es una llastima aplegar a una situacio aixi, i no es la primera vegada que passa a la nostra comissio, i la veritat, se te queda cara d'imbecil davant de tota la gent d'altres comissions falleres que comproben el poc interes dels teus companys.

En aço, a part del mal economic que podem fer a la nostra comissio, esta la mala imatge davant de la resta de falles de Sueca, que pense que tambe es important.

M'agradaria que cadascu ficara de la seua part i que sigam un poc responsables tots, i el que diga que va a jugar, que vaja. Ja no som xiquets de 10 anys, pensem que som persones adultes, o almenys, aixo pense.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.