Premio para el caballero….

Amics,companys,fallers…..ara si que ja no toca pensar en res més que no siguen falles,els actes o més millor dit els concursos comencen ja esta setmana.

Al fil dels concursos o millor dit dels premis tenia jo ja feia temps un article en ment,jo sempre m’he declarat en contra de este tipo de coses, “no m’agrada”.
Potser a la nostra falla no tenim eixe esperit de competició de voler guanyar algo tots els anys com passa en altres falles.
Per tradició la nostra comissió es així i açò fa que es transmeta als nous fallers eixa podríem dir : forma de vore les coses.

Seria utòpic fer un campionat de futbet sense guanyadors o campionat de parxís o qualsevol tipus de joc que esta concebut per a que hi hagen guanyadors……i perdedors.
No van per ahí els meus tirs,jo em centraré més concretament amb les mostres podríem dir ARTÍSTIQUES: Sainets,playbacks i cotxe del rallye.

Quina necessitat tenim de premiar estes coses?? Quin be fa pera les nostres comissions guanyar els playbacks,Sainets,cotxe del rallye??
Ah !! clar !! distinguir-mos per damunt d’altres comissions,SER ELS MILLORS.

Tal volta la necessitat de que altre ens reconega el treball que hem fet per a fer-ho el millor possible ,que ens tindria que valdre el saber nosaltres mateix que ho hem fet el millor que hem pogut perquè tots reconeixereu que quan es fa de puta mare i no se vos premia “DUELE”.

I quan ens premien per damunt del que ens mereixquem busquem escuses per a justificar que reialment som millors que eixa altra comissió que ho mereixia més que nosaltres.
Això ho he comprovat jo parlant amb uns i altres,amics i coneguts quasi mai s’admet la superioritat dels demés.

Al remat el Guanyador sempre somriu i de vegades(quasi sempre) es regodetja del triomf davant les altres comissions,eixes actituds són les que fan que no m’agraden els concursos fallers d’aquest tipus.

Tal volta jo m’equivoque i vec les coses baix el meu punt de vista,recordeu amics que el que jo escric per ací al igual que els meus companys son opinions personals i per a res parlem en nom de la nostra comissió,donem l’opinió de cadascú.


A tot açò esta setmana comença l’espectacle amb els playbacks,nosaltres el tenim diumenge, “mola” dinarem al casal i després tots de comvoiet cap al LIDO la veritat es que fora de totes estes polèmiques és un dia divertit tot i que no es participe en ninguna cançoneta.

Ens veiem Portalers!!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt bon dia a tots!!!!!!!!

jo tambe estic dacord amb tu. M'agradat molt aquest article. La veritat es q ja ho tenim tot ahi damunt, els playbacks, la presentació, el sainet i practicamen t ja tenim falles açí.

bueno has fet un molt bon article ens vegem portalers.

YASMINETA
Amic fep ha dit…
Bueno, avui que tinc un ratet, vaig a parlar del tema que ha exposat el meu company Rodabars.

Un molt bon tema, conflictiu i problematic, que ha donat mes d'una engantxada entre comissions.

Jo pense que en tot aço, el primordial es l'actitut dels mateixos fallers. Mentres no entengam que aço es una competicio sana, que el mes important es la participacio i els ratets que has pasat preparant la mostra, que tot no esta en guanyar i, el mes important, fer vore a tots que has guanyat, etc..., mentres no canvie esta actitut, el problema persistira, hi haja un jurat de fora o no, si les normes son mes acertades o menys, si hi ha premi economic o no, etc...

Si nosaltres canviarem eixa actitut de prepotencia i xuleria, i sols ens alegrarem per el conseguit, sense tindre que donar mostra de "som els millors", no hi tindriem cap problema en estos casos.

Per cert, estic en contra de un Concurs de Playbacks, el que vol dir que no pugam tindre un molt bona molstra. Es problema d'actitut.
San-vala ha dit…
Estic en la línea del meu gran amic fep. El problema esta en l'actitut de la gent quant guanya ja que es torna prepotent i vacilona i la gent quant perd té mal perdre...

Aleshores es difícil jo per exemple m'alegre de guanyar però mai m'agrada burlar-me dels perdedors i tambè tinc mal perdre però sempre intente donar l'enhorabona al guanyador o guanyadors...

En quant al que digueu del Concurs de Play Blacks jo no estic en contra però pense que es el concurs més complicat i problemàtic que hi ha perquè la diversitat d'opinions, de coses que es poden fer, de recursos a utilitzar es molt gran, no es igual que un campionat de bàsquet on qui entre més canastes guanyà o el truc on qui guanye més cames guanya...

Per cert carinyet molt bon article, perdona per no haver contestat avanç...
rocio ha dit…
Hola portalers¡¡¡

Estc d'acord en San Vala, els palybacks, rally, cavalcada... no tenen medicio exacta, però no vec motiu per a desfer un concurs, unes vegades toquen a uns altres vegades a altres.
Anònim ha dit…
amiges portaleres aprofite el internet i la vostra pagina .sin se ser un atreviment per a vendrevos una banda de fallera nova del any 2006 i usada no mes k una volta de la vostra falla a qui li interese ya parlariem de preus .moltes grasies

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.