De nou per aci....

Si amics comencem una nova setmana,ací al blog anem a intentar fer-la un poc més amena e intentar transmitir-vos que la recta final de l'exercici se'ns ve damunt,que tenim la presentació en tres setmanes i al menys per la meua part tinc moltes ganes de vestir-me de faller.

Com una de les coses que volem fer d'aci es informar-vos de les coses importants que passen a la nostra comissió vaig a contar-vos un parell de cosetes.

Be el divendres passat a la reunió vam parlar de moltes coses,que persupost totes no vaig a reproduir ací però si que vos parlaré de dos que pense que si que tenen cabuda al nostre blog.
Primer que res el nostre company Blai va traslladar a la reunió que tenia unes propostes penjades al blog i que la pròxima setmana les portaria per a parlar-les entre tots,com recordareu eren totes prou interessants i d'interes general,així que si voleu donar la vostra opinió ja sabeu.

L'altre punt del que volia parlar-vos és el de la "camiseta" que fem tots els exercicis per a falles.
Això ja esta en marxa com podeu llegir a l'encapçalament d'aquest blog,si,si ahi on diu ultima hora,el dimarts i el dijous a les 19.00 h estaran les encarregades al casal per a apuntar les talles,el nom que voleu lluïr i el que és més important per a " cobrar-les",el que avisa no es traïdor,encara que estigau apuntats camiseta que no estiga pagada no es fabricarà.

Bo altra cosa que va dir el nostre amic Blai i que pense que tenim que dir per ací es que queda encara moltes cotes pendents de pagar,que ara ve l'epoca en que comencem a necessitar diners per anar fent front a les despeses cara falles.

"QUE ES PASSEU A PAGAR,VAMOS"

AH!! comentar-vos també que estrenem decoració a la barra del nostre casal,vos podrà agradar més o menys l'estil que s'ha triat però de segur que no deixa indiferent a ningú.
Ja teniu un motiu més per anar arrimant-se per la falla.

Bo i fins ací crec que és tot,salutacions per a tota la gent del ciber món faller(toma ja).

ENS VEIEM PORTALERS!!

Comentaris

Amic fep ha dit…
Be amics, estem acavant gener i una vegada comença febrer, ja estem quasi inmersos en Falles...

Hi ha que anar anant al Cau, tenim molta feina que fer, penseu que en tres setmanes tenim la Presentacio, a partir d'ahi, ja no parem!!!!

Divendres, de 20.00 a 22.00 hores es pot pasar a pagar la loteria i les quotes, en aquestes fetxes es quan mes es necessiten els diners...
A mes, a les 22.00 hores reunio de Falla, i aquest divendres sera interesant per les propostes del nostre amic Blai.

Te vas a perdre tot aço? Jo intentare, per motius personals, perdrem el menys posible...
Jonatan ha dit…
Jo crec tambè que sera una reunio interessant per totes les propostes que ha aportat el nostre amic Blai, i pense que seria important que la gent s'animara a vindre ja que son decissions importants de segur per a mes de u.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.