Amb un puro en la mà....

Bo amics un cap de setmana més que ens anem arrimant a la presentació,un cap de setmana més que anem agarrant caloreta fallera en la reunió i en els dinars del Diumenge.

La reunió passarà als meus records com una de les més llargues que jo he viscut com a faller.Com ens va anticipar el nostre amic Blai va traslladar les propostes fetes a aquest blog a la reunió setmanal i va ser un dels punts que va fer que la nostra reunió, que quasi totes les setmanes a dures penes aplega a les 23:30h, es prolongara fins la 1:30h.

Es van debatir els punts i al remat ens vam tornar a citar per a la propera reunió per a votar certes coses que a tots ens interessen.

Però va ser al torn de pregs i preguntes quant la temperatura del casal va pujar fins a fer molta calor i no va ser per culpa del aire condicionat.
La polèmica esta servida amics, tenim davant de nosaltres un greu problema, però fins ací vos puc dir,no voldria obrir un debat que no es deu obrir ací ,qui vullga saber més que vaja el proper Divendres a la reunió,promet ser mogudeta.

El diumenge estiguérem pel cau fent feina per a preparar-lo per a la nostra presentació,després el nostre company faller: Vicent “Potim” ens va tornar a meravellar en els seus sabers culinaris(el cuiner del Rei com l’anomena el meu sogre) amb una paelleta de faves i carxofa per a llevar-se el sombrero.

Després a la “sobremesa” i amb un puro en la má (i un gin&tonic en l’altra) vam escoltar bones anècdotes falleres de part de Potim i del nostre president Paco Lopez.
I es que quan s’enjunten dos fallers historia viva de la nostra falla un no pot més que escoltar i donar-se conter de tot el que han fet per la seua comissió.

Ens contaren una vegada que feren una paella per 2000 persones (feta per ells mateixa)que donaria per a un article a part,vore de recopilar tota l’informació.

Bo amics este a segut el meu cap de setmana faller,em despedire en una frase prou repetida este cap de setmana:

“AÇÒ ÉS FALLA”

Ens veiem portalers.....

Comentaris

Anònim ha dit…
Sr. Rodabars si aquest no es lloc per a rememorar l'ultima reunió, que vinga deu i que ho vega. Maravillos, feia anys que la temperatura no pujava tants graus en una reunio.
Duc tot el mati nerviós esperant per si algú escrivia sobre el divendres. pues jo vaig a fer uns comentaris.
- Al cobraor, Jose Blas, molt de rollet, molta explicacio, molt de paperet, pero no crec que aprobem res del que va dir. Ni tiquets per a fallers, ni tiquets per a convidar, ni horaris, ni res. Este ni es fallero ni es res, a la cofradia, les falles del cobraor comesen una setmana despres, ¡¡¡ a costalero¡¡¡. Per cert quan una chica es fallera major, la seua familia i els convidats no paguen res? me va pareixer entendre que el pare de la fallera major d'enguany va dir que no pagaria res? Aclarim conceptes i deixem-ho escrit en acta. Tinc antes que els conviadats de les falleres anterior si que pagaven, m'ho podeu aclarir.

- A la xicona que va parlar després, Noemi, va ser molt gran, com diria jesulin "in- prezionante" , presenta a la seua nebodeta per a fallera major del 2020, "ahi es nada "a cantao, si no tiene una estufa superser¡¡¡¡"", i acabem discutint sobre els requisits, crec jo inexistents, necesaris per a ser fallera major del portal, i sobre les falleres per al 2013. que si acta, que si llista, que si....
Homes no cregeu que estem avansantmos un poquet masa "mecagenlosticana" centremos.
res mes.....
de moment,jajajajaja
Amic fep ha dit…
Jo personalment, pense que el blog no es el lloc per parlar d'aquestes coses, pero, cadascu es lliure de poder fer el que vullga...

Amic xines o japones, a mi, personalment me pareixien en trellat algunes de les propostes que es digueren referent als tickets, que s'aproven o no, com sempre la majoria guanya i es el que tenim que respectar.

No estic d'acord en tu, en que el cobrador no es faller, al meu entendre es una de les persones mes valides que tenim en la nostra comissio, aixi que, en aixo discrepem...

Falleres Majors fins al 2020? Una animalada, jo tambe ho pense, pero vist lo vist, es l'unica manera avui per dia de poder ser una xica Fallera Major en aquesta Falla.

Les llistes existeixen desde fa un bon grapat d'anys en rere, i sempre s'han respectat. No es una cosa nova en la nostra comissio ni una cosa inexistent per gran majoria dels fallers, pero es com tot, hi han vegades que l'edat provoca una serie de lagunes temporals en els records, al igual que ho fa el alcohol.

Jo tambe estava a la reunio i no vaig entendre que la familia de la Fallera Major d'enguany no pagaria res, es sabut que a tots els costa un feix de billets els tres dies de falles. Aixi que, en eixe tema pots estar ben tranquil, si que van a pagar, si es el que et preocupa.
Anònim ha dit…
xe amb clau d'humor, amarillo si vols, pero amb humor.
Amic fep ha dit…
Home, era una manera de dirigir-me a tu, ja que no entenc el nick que fas gastar...

Esta be, a partir d'ara et dire amarillo.
unrodabars ha dit…
Ja he dit que no obriria este debat ací i no ho vaig a fer....

Tal volta si no t'amagares darrere l'anonimat et puntualitzaria el que dius,aixi no et faré ni càs....
unrodabars ha dit…
Ah!! i lo de en clau d'humor???

HUMOR AMARILLO??Ahi has estat be....
Jonatan ha dit…
Be amarillo o com vuigues dir-te, em pareix perfecte que t'espreses, pero no vec del tot correcte que el fiques amb el cobraor ja que es una de les persones que esta semana darrere semana treballant per la falla, a mes es interessant que la gent aporte idees, i s'aproven o no s'aproven sempre sons ven rebudes ja que ens fan reflexionar per intentar sol.lucionar els diferents problemes que tenim les falles.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.