RECULL DE NOTÍCIES...

Comencem aquest recull de notícies pel 22 de febrer, aquest dia tingué lloc la Gala de lliurament de premis de XXI Concurs de  Sainets. El nostre equip d'actrius i actors van aconseguir el Socarrat al 3r millor sainet amb "Fes el favor de morir-te" i Pascual Ferrando va aconseguir una Menció a millor actor secundari. Enhorabona!!


El dissabte 23 ens reunirem totes les comissions de Sueca, El Perelló i el mareny de Barraquetes per a gaudir del XXX Concurs de Paelles organitzat per la Junta Local. En aquesta ocasió no aconseguirem ningun premi, però dinarem d'allò més bé, una vegada més, gràcies als nostres cuiners.


El diumenge 24, al Centre Bernat i Baldoví, es va produir la entrega de recompenses i aquest any van ser recompensats 3 membres de la nostra comissió amb el Bunyol d'or amb fulles de llorer i brillants: Pio José Lledó, Josevi Peiró i Francisco López, Enhorabona als tres!!!! 


El divendres 1 de Març, tingué lloc al cau la presentació del nostre llibret "Primavera Sagrada. Història de l'art Noveau". A L'acte assistiren diversos col·laboradors del llibret i persones destacades de Sueca, com l'alcaldesa Raquel Tamarit. A l'acte, s'explicà el contingut del llibret.


El disabte 2 de març tingué lloc la tradicional Cavalcada del Ninot, on totes les comissions realitzen un recorregut pels principals carrers de Sueca, amb disfresses, crítica i bon humor.


El diumenge dia 3, va ser el torn dels xiquets amb la Cavalcada infantil.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.