CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS..

Reprenem les publicacions al blog, després d'un breu espai de temps amb el resum de les diverses activitats del cap de setmana. Comencem el divendres per la nit on els nostres representants acudiren a la ja "tradicional" Gala Fallera que reuneix a tots els representants de les diverses comissions de València i a les falleres majors i corts d'honor, de les juntes falleres d'arreu de la província. Aquest any el lloc de celebració va ser a Alzira.


El dissate de nit ens reunirem als Jardins Blau Mar per a celebrar el sopar homenatge als nostres fallers d'honor, un acte molt especial i emotiu.


I sense parar per a descansar un poc...el diumenge de bon de matí, totes les comissions acudirem al carrer Sequial per a gaudir un any més del Ral·li humorístic, una activitat molt divertida i amb molta feina al darrere.


Aquest any aconseguint un 4rt premi a l'apartat de proves i un 3r al cotxe. ENHORABONA a tots els que heu fet possible aquestos premis amb la vostra feina, sou uns CAMPIONS!!!!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.