Pilota, albaes, crida i cavalcades

Continuem amb els actes fallers dels caps de setmana. El divendres per la vesprada, la nostra falla junt a la Falla Verge de Sales, acudiren a la final de la Lliga Juvenil de Tecnificació en la modalitat d'escala i corda, al Trinquet Municipal de Sueca. Tots els assistents gaudiren d'una bona estona, fins i tot, practicant un poc de pilota valenciana.


Ja per la nit, va ser el torn de les albaes, on els nostres representants, escoltaren emocionats els versets que els van dedicar.




El dissabte, un any més, es va celebrar la Cavalcada del Ninot, aquesta edició amb una novetat, ja que es canvià la direcció de l'itinerari. Com sempre, va ser un dels actes més vistosos i divertits dels que organitza la Junta Local Fallera.



El diumenge pel matí, els nostres representants, acudiren a la Crida que realitzà la Fallera Major Infantil de la Falla Sol i Tarongers, Lara Climent, acompanyada de la Fallera Major de Sueca, Tània Sáez i la seua Cort d'honor, al Mareny de Barraquetes.


Per la vesprada era el torn dels més menuts de la comissió i també de les demés falles. Igual que havíem fet els majors el dia anterior, els fallerets també es disfressaren i gaudiren de la Cavalcada Infantil que es realitzava al llarg del carrer Sequial. En acabar, per a repondre forces pogueren gaudir d'un bon berenar amb una xocolatà i ensaïmades.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.