Gala fallera, fallers d'honor i ral·li humorístic.

Continuem amb els caps de setmana fallers. Començarem el divendres amb la I Gala Fallera realitzada a Cullera, on estaven convidats els representants de totes les comissions falleres de la Comunitat.  La nostra Fallera Major Marta i el nostre President Pio acudiren acompanyats d'altres membres de la comissió i tots, s'ho passaren d'allò més bé a la gala.


El dissabte ens reunirem al Restaurant Camelot per a celebrar els Fallers d'Honor, allí gaudirem d'un bon sopar i d'un millor final de festa amb la discomòbil que ens teníen preparada. Com no, agrair a tots els fallers que acudiren a la festa i sobretot, als nostres convidats, els Fallersd'Honor, que són els protagonistes d'aquest acte.


Per últim, el diumenge gaudirem d'un dels actes que organitza la Junta Local de Sueca més esperats, el Ral·li Humorístic. Aquest any el tema del Ral·li era "Les festes del món" i la Falla El Portal, trià com a festa, "La romeria vikinga de Catoria", per la qual cosa l'equip del Ral·li realitzà un impressionat vaixell víking, que com no podia ser d'altra manera, va aconseguir el primer premi a la categoria de cotxes. ENHORABONA EQUIP DEL RAL·LI, SOU ELS MILLORS!!!!!!!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.