Crònica esportiva

El passat dissabte dia 5, es jugaren les semifinals i la final del Campionat de Futbet femení al Poliesportiu del Mareny de Barraquetes.

El primer enfrontament fou a la semifinal contra la falla Verge de Sales, el partit fou molt renyit i així ho expresava el marcador, ja que quan l'àrbitre pità el final del partit, el resultat era d'empat a 1, el nostre gol marcat per Marta, per la qual cosa, la semifinal es va decidir als penals i en aquest cas la gran protagonista va ser la nostra portera Yasmina que parà tots els tirs efectuats per les jugadores de la Verge de Sales, degut a açò, amb un sol penal transformat per Marta també, passarem a la final.


A la final ens enfrontavem a la falla Xúquer, la qual no ens ho posà gens fàcil. Es posaren per davant al marcador degut a un gol marcat en pròpia porta, però lluny de desanimar-se les nostres xiques empataren el partit, amb un altre gol de la nostra "pitxitxi" Marta i quan ja pensavem que la final es decidiria una altra vegada als penals, quan faltaven 5 segons per a acabar-se l'encontre, ens marcaren un gol.


A la fi del partit, Portal 1 - Xúquer 2, felicitacions per a la falla Xúquer i un altre subcampionat per a la Falla el Portal! encara que aquest any ens mereixiem guanyar ja que les nostres xiques demostraren jugar molt bé i lluitar fins al final , de tota manera, ENHORABONA a: Sonia, Gema, Tania, Yasmina, Marta, Claudia i Ana i als
Misters Gustavo i Marcos, per aquest subcampionat!! i com no, també a: MªLuz, Marta i Almu que ajudaren a l'equip a arribar a aquesta final.

ENHORABONA CAMPIONES !!!!!!!!

A nous àlbums teniu algunes fotos.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.