NOMENAMENT D'ISABEL, ANDREA I MARC.

El passat dissabte 18 ens reunirem tots al cau per a celebrar el primer acte de les falles 2011/2012, el Nomenament. Cap a les 22h arribarem al cau i passats uns minuts estavem tots als nostres seients per a gaudir de l'acte i del dolcet i cava que ens havíen preparat els nostres representants i les seues famílies.

Com és de costum, va ser un acte emotiu que començà cridant als nostres representants de les falles 2010/2011: Eva, Aitana i Carles, després amb les paraules del nostre secretari Jorge, dirigides a Isabel, Andrea i Marc i en acabar començà a cridar als nostres nous representants, primer a Marc, en segon lloc a Andrea i finalment a Isabel. Abans que el nomenament siguera oficial, s'havia de demanar el consentiment a les respectives famílies i com no podia ser d'altra manera, totes tres acceptaren sense dubtar un moment.

Per últim i després d'emocionar-nos amb les paraules que li dedicaren diversos familiars a Isabel, Andrea i Marc, brindarem tots junts per a desitjar un feliç regnat a tots tres i desitjar també, que pasen unes molt bones falles 2011/2012. ENHORABONA a les tres famílies!!!!!!!!
En acabar, poguerem gaudir d'una discomòbil amb barra lluire on ens ho passarem d'allò més bé!Si teniu més fotos del nomenament, ens les paseu i les penjarem.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

LO BÒ I LO MAL D’UNA FALLA *