MÉS ANIVERSARIS....!!!!!

Hui és el torn d'un fallera de la nostra comissió, ella és....................ADE!!!!!!!!!

Fallera des de menudeta de la nostra falla, en la qual ha fet moltes bones amistats, part de la seua família també han segut fallers, com la germana, el cunyat,els nebots.......................però ara hi ha una part de la seua família molt important,el seu marit PACO.

Com podeu vore a la foto està acompanyada del seu nebodet i l'hem vist a la falla cuidar molt be d'ell.

Ade i Paco fan molt bona parella, farà un anyet que es casaren, és a dir, que encara són novençans, però estes falles algo ha canviat.............................tots sabem que els dies de falles i sobretot les nits són molt traicioneres en el bon sentit de la paraula clar................!!!! ja,ja,ja; bé vos conte la història, una de les primeres reunions només passar l'exercici faller Ade i Paco vingueren a la reunió amb una cara de felicitat els dos i no pogueren aguantar en dir-nos la notícia..........estan esperant un xiquet!!!!!!!!!!!!enhorabona papis!!!!!i de segur que com a dos bons fallers que són, la pelailla (que encara no sabem si serà xiquet o xiqueta) faller o fallera de la nostra falla segur que serà.

Bé Ade sabem que millor regal que ixe no podràs tindre, però nosaltres des del blog i de part de tota la falla et desitgem que passes un feliç dia.

MOLTÍSSIMES FELICITATS ADE!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Lucina ha dit…
Moltes felicitats!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.