Futbet femení: açò va més que bé!!

Si portalers, el passat dissabte dia 2 d'Octubre es celebrà la primera fase del campionat de futbet femení que organitza la Junta Local al Poliesportiu del Mareny de Barraquetes.

Les nostres representants jugaven al grup D que com sols contava amb dos equips, el Portal i la Che Collons, la lligueta es jugà a doble partit, un cap a les 16:40 i l'altre cap a les 17:30. Les nostres xiques jugaren d'allò més bé, sempre dirigides pel Mister Gustavo, que no parava de donar ordres des de la banda.

El primer partit es va resoldre amb una victòria per la mínima, amb gol de Gema López a la primera part, cal destacar que haguera pogut ser més la diferència, ja que les nostres jugadores arribaven a l'àrea contrària amb molta més facilitat que les de la Che Collons, podríem dir que la nostra portera Yasmina tenia poca feina.

El segon partit va tindre el mateix resultat i la mateixa protagonista, un gol de Gema López a la segona part ens donà la victòria. El partit transcorregué molt paregut al primer, dominant sempre les nostres xiques i sense parar d'intentar marcar més gols.

En resum, jugaren molt bé, la pròxima fase serà el dissabte dia 16 d'Octubre, ja ho sabeu portalers tots allí per animar-les!!. Ara sols hem queda dir una cosa: 2 partits jugats, 2 guanyats!!!!