Resum de la reunió del divendres 23 d'Abril

  1. Tot aquell que vulga apuntar-se de faller a la Falla del Portal i els que volen seguir sent-ho en l'exercici 2010-2011, hauran d'abonar els 20€ del cartró. El plaç per a pagar-los acaba el 28 de Maig.
  2. Qui no haja dut una fotocòpia del DNI, haurà de dur-la per a realitzar el cens.
  3. S'acordà que aquest exercici es pujarà la quota 0.30€ a la setmana.
  4. Qui estiga interessat en domiciliar la quota, ha de passar per la falla per a omplir una fitxa, portant també, una fotocòpia del DNI.
  5. La propera reunió del dia 30 d'Abril, serà la presentació de les nostres Falleres majors i President infantil 2010-2011.
  6. Les cobradores de quotes estaran cobrant els divendres des de les 20.30 fins les 21.30, en canvi les cobradores de loteria ho faran després de la reunió.
  7. A partir d'ara, els divendres s'obrirà la barra a les 20.30, per a la reunió, tots els fallers que vulguen beure, abans o després del sopar,hauran de pagar els preus populars indicats a la barra. Totes les setmanes hi hauran 2 encarregats, voluntaris, de la barra. Tot aquell que vulga ser voluntari haurà de parlar amb els delegats de barra.
  8. Les reunions de la junta seran el primer dilluns de cada mes.

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt be chicones , animo que esteu fento de categoria , yo tambe vos enviare algun comentari chulo Finita
Anònim ha dit…
Felicidades chicones , esteu fento molt be , finita
Nelo ha dit…
Vaja xicones, sí que esteu fent-ho bé. Informar sobre la reunió i la junta directiva i sobre tot allò que passa en la falla és cosa fet per vosaltres. La veritat és que amb el que escriviu teniu al dia la comissió, però... no pot resultar una excusa per no assistir al casal els divendres de nit? De totes formes, enhorabona.
Bacora ha dit…
i tal volta, no hi han coses a les reunions, que es tenen que quedar a les reunions?
A part, sols es per que ho tingu en compter i contar el que es puga contar, enhorabona, molt bona feina.
lucia ha dit…
Gràcies a tots els que col.laboreu en el blog fent els vostres comentaris,en aquest aspecte com bé a dit la meua companya Lucina,sols hem possat informació per als fallers per començar en bon peu el nou exercici,pensant en millores per a tots nosaltres.gràcies de nou!!!!!!!!!!!esperem la vostra col.laboració.
unrodabars ha dit…
Ja que antes em queixava de que no comentaveu, ara jo no vaig a ser menys.

Em pareix molt be la informació que heu donat, sobretot el tema de pagar el cartó per a seguir a la nostra comissio, aixi tots ens donem per enterats d'aquest punt tant important...

En lo referent a lo que es deu dir i no, del que passa a les reunions, confie amb el vostre bon criteri i que sabreu obviar els temes que no li importen a ningú.

Ànim i a seguir aixi!!!
Pau ha dit…
Tal com vos vaig comentar al cau crec que ací no es deuria posar un resum de les reunions.
Amic fep ha dit…
Ostia, set comentaris!!!!!!

Molt be xicones, al menos hi ha vidilla...

Bueno, pense com Pau, en matissos, es podria intentar fer una cosa intermitja, un lloc que no fora public totalment, que els fallers tinguerem algun tipus de clau, i alli, si que es podrien penjar totes estes coses que, en algun moment, poden que no siga de l'inumbencia de tots els que poden vore el blog... que vos pareix?
Lucina ha dit…
Crec que el que hi ha al resum,sols són punts informatius que interessen a la gent, que per qualsevol motiu no poden vindre a les reunions i és una forma de que tot el món estiga informat. En ningun moment publicaríem ninguna cosa que perjudicara a la falla de ninguna manera.
Però no passa res, sinò es vol que es publiquen aquest tipus d'informació,continuarem amb les felicitacions d'aniversaris, events i penjant fotos.
Amic fep ha dit…
Lucina, per la meua part, no trobe ningun problema en que es publique, es mes, tindria que penjar-se cada vegada el acta de la reunio, perque no?, el que passa que seria mes segur que tinguerem un lloc on poder accedir sols els fallers, amb unes claus o algo aixi, i d'eixa manera sols nosaltres podriem vore el que es parla a la reunio. El blog pot servir per a mes cses que felicitacions, events i fotos, es dir, podem escriure sobre un tema faller i la gent qu entre que deixe el seu comentari, contar coses que t'hn pasat a la falla, comentar els asajos de playbacks, etc..., no te pareix?

Ademes, que collons!!!!! tu no eres l'encarregada del blog?... pues ale, tu decidexes!!!!!! jejejeejejejejejejejejeje
Anònim ha dit…
avore si ens aclarim. que es el que voleu que es faça en el blog? Pau, ten rao, açi no es puesto per ficarlo de les reunions, ja ja ja . E lque vullga enterarse de com quedaren les votacions que vatja a la teua bitacola, no?
Lucina ha dit…
Estic d'acord que el blog serveix per alguna cosa més que felicitacions, per això intentavem fer una cosa diferent.
Amic fep,tu saps millor que ningú que a part que la gent no s'anima molt a comentar,fins que no s'acosta falles no hi ha moltes coses per a escriure i esperar que la gent escriga articles sense demanar-ho es prou, diguem, estrany. De tota manera açò sols era una idea,que acabem de començar!!
Lo de les claus em pareix be, però també es poden passar d'uns a altres..bé són coses que es poden parlar el blog no és un lloc tancat, al contari, quantes més idees millor!
tweedledum ha dit…
si tens q fer clau a tots anem aviats, jajaja...
jo crec q per a ficar aço es pot publicar en el facebook, ja que alli el q n es membre n pot accedir a eixa informació..
de totes maneres jo crec q son elles les q ho han decicdir, pero pareix q tot el q es fa n se faja mai res b, a mi me pareix de puta mare q es fike la reunió pq si alguna vegada n puc anar a una reunió puga enterarme del q ha passat en algun lloc..
anim bloggeres feu el q vos rote q pa algo vos han donat el carrec.
Anònim ha dit…
Hola tweedledum, ara me acaves de demostrar el que saps tu de falla fent el comentari de " feu el q vos rote q pa algo vos han donat el carrec" no tens ni idea guapet, te explique que els carrecs se donen per a desenvolupar no per a que cada u fasa el que li rote, gent com tu sobra en esta falla.
Anònim ha dit…
Bueno , tranquilitat . LUCIA y LUCINA esteu fento molt be , vosatros sou unes falleres,en critari propit , en les que he depositat tota la meua confiansa .ANIMO Paco
Anònim ha dit…
Lucia Lucina , esteu fento molt be ,vosatros sou mot responsables y teniu tota la meua confiansa ANIMO PACO
finita ha dit…
HOLA yo tambe vos enviare moltes coses animo guapes
finita ha dit…
Chulo ya entre be besitos
roget ha dit…
a lo millor se de falla mes d lo q tu te penses, i es per aixo mateix q ho he dit, pq pareix q a la gent li sapia mal q es prenguen iniciatives com les q han pres Lucina i Lucia. Encara no se q te de mal el publicar un resum de la reunio en el blog per a mi es de categoria pq si algun dia n vinc puc enterarme del q ha pasat.Lo q lo de la gent com jo sobra, pos a lo millor tens rao, si per una frase q he dit i q a tu n tagradat ja no tinc lloc o sobre en esta falla es cosa teua, pero hem pense q si el q jo he dit ho agarres com a varemo el quedaries asoles o inclus a lo millor tu tampoc series fallero.
roget ha dit…
a lo millor se de falla mes d lo q tu te penses, i es per aixo mateix q ho he dit, pq pareix q a la gent li sapia mal q es prenguen iniciatives com les q han pres Lucina i Lucia. Encara no se q te de mal el publicar un resum de la reunio en el blog per a mi es de categoria pq si algun dia n vinc puc enterarme del q ha pasat.Lo q lo de la gent com jo sobra, pos a lo millor tens rao, si per una frase q he dit i q a tu n tagradat ja no tinc lloc o sobre en esta falla es cosa teua, pero hem pense q si el q jo he dit ho agarres com a varemo el quedaries asoles o inclus a lo millor tu tampoc series fallero.
Anònim ha dit…
Roget no vaig a entrar mes en este xoc, el que pense es que ja fa uns anys que la gent es pensa que perque te el carrec pot fer lo que li dona la gana (i de aço el donares conter el divendres en la reunio) i no es aixina perque tu pots tindre un carrec pero el que dexideix es la junta i la falla, i el teu comentari donaba peu a que com tenen el carrec que fasen el que vuiguen, simplement no pense com tu, en ningun moment estic criticant a les que fan esta faena.
roget ha dit…
A vore joc ningun jo soles escric el q pense ni vull entrar en jocs ni en polemiques de ninguna clase, a lo millor de la manera q ho escrit pot ser q es malantenga pero n soc l´unic q ho ha dit i crec q no es diu en el sentit q tu ho has agarrat,ademes jo crec q estas diguent el mateix q jo, tu vols q desenvolupen la seua faena i es lo q stan fent pero el q jo dic es q no sagobie a la gent q entra nova en la junta i te ganes de fer algo pq al final ho aborrixen, el q tenim q fer es apoiar i aconsellar pq si a la primera q fan ja anem parlant..
acavaran cremats com molts q han estat altres anys i sels han llevat les ganes.. pq al fi i al cap jo crec q remem tots cap al mateix costat, no?
Paula Grau ha dit…
Tot ha començat en ànims per a Lucia i Lucina i ha acavat en un "ampastre". Anem a vore hem de agrair que dos persones hagen agafat aquest càrrec en ganes i s'hajen volgut involucrar al màxim. Tanta queixa que es feia al blog de que estava mort, de que no tenia vida, que no es feia res nou.... i ara que? mos queixem de que es fajen coses noves? Mentres no es fiquen coses perjudicials per a la nostra falla hem pareix perfecte. I pese a que mitjançant el blog podem saber tot, o quasi tot, el que es parla en la reunió, hi han fallers que no deixaràn de anar, xk allí tenen més que una falla, tenen amics!!!
Paula i Teresa ha dit…
Vaig a contarvos un conte popular.
Aixó era un welo, un xiket i un burret. Un día pasen per el poble i anava el welo damunt del burro i el xiquet a peu, i la gent deia: mireu el pobre xiquet a peu i el welo dalt del burro! Aixó ho va sentir el welo i a l'endemà pasaren pel poble, el xiquet damunt del burro i el welo a peu, i la gent del poble deia: mireu el pobre welet a peu i el xiquet va dalt del burro! El welo va sentir el comentari i a l'endemà pasaren pel poble els dos a peu amb el burro i la gent va dir: mira van els dos a peu, puguent anar un dalt del burro!!!
No plou mai a gust de tots.
Paula i Teresa ha dit…
Vaig a contarvos un conte popular.
Aixó era un welo, un xiket i un burret. Un día pasen per el poble i anava el welo damunt del burro i el xiquet a peu, i la gent deia: mireu el pobre xiquet a peu i el welo dalt del burro! Aixó ho va sentir el welo i a l'endemà pasaren pel poble, el xiquet damunt del burro i el welo a peu, i la gent del poble deia: mireu el pobre welet a peu i el xiquet va dalt del burro! El welo va sentir el comentari i a l'endemà pasaren pel poble els dos a peu amb el burro i la gent va dir: mira van els dos a peu, puguent anar un dalt del burro!!!
No plou mai a gust de tots.
Lucina ha dit…
Quina saviesa que tenen els contes i dites populars...!
elmiracle ha dit…
Jo se altra cita: No es mes sego el que no veu, sino aquell que no vol vore.
Llegint els comentaris, tots els 26 comentaris anteriors, vec que esteu tots un poc segos i no voleu vore, perque aci no esta criticant-se a ningu, ni ninguna gestio, ni ganes de fer coses, el que se planteja es com fer les coses, de començar parlant si es bo o no que el que es diu a una reunio quede reflexat a un blog, totalment public, s'ha passat a que si no deixem treballar, si volem criticar, etc... Obrim un poc els ulls i no sigam segos!!!!!!!!!
Lucina ha dit…
No sé si la gent que opina que no s'ha de possar un resum de la reunió,ha vingut a les reunions de les que hem possat el resum, si és així, podrà apreciar que no hem agafat l'acta de les reunions i l'hem publicada, sinò que sols hem tret extractes d'informació que creguem que es poden fer públics i són importants que arriben a tots els fallers. Com sabreu a les reunions es digueren moltes coses més.
Jonatan ha dit…
Sols vuic animar-vos Lucia i Lucina i que l'entusiasme continue tot l'any.
Per la meua part donar-vos un aplaudiment per esta arrancada i també animar-vos a que continueu aixi a vosaltres i a tots els colaboradors que participen.
Un abraç.
Pau ha dit…
Vaja, com s'ha reactivat el blog de la falla. M'alegra veure tanta participació, però em decep veure que seguix havent gent que s'amaga darrere l'anonimat i sols fa que posar llenya.

Lucina, si que he anat a les reunions i es cert que filtreu les coses que es diuen. Això no ho pose en dubte. El que jo pense es que les reunions de la falla son sols per als fallers, el blog es per a tothom. No vull dir que el que es parla en la reunió siga privat, però es sols de la incumbència dels fallers del portal. El que tampoc vull es que deixeu de fer-ho. Sols he expressat la meua opinió.

Ah! I espere que no s'enrede més l'assumpte perque açò al final pareixerà una reunió de musteles(comadrejas) i ens censuraran :S.
Anònim ha dit…
Pau, una pregunta. Els fallers que, per motius, com puga ser feïna,no poden anar a les reunions...no tenen dret a saber el que es diu en elles? Jo he estat tota la vida treballant els divendres i mai m´he pogut enterar de res, per això considere que es molt acertat que es publique, perque la persona que no pot anar a les reunions no vol dir que siga menys faller que altre, no creus? I sinò és per informar els fallers, podríes dir-me per a que aprofita la web?
primo cassalla.
Anònim ha dit…
Es molt bonico no eixir de lanonimat, es molt bonicoooo !!!
i com açò anava de refrans, dir q tiren la pedra i amaguen el bras. Ho diuen i au sente com el sente... per això magrà mes el facebook pq ix la teua foto i el nom i si vols dir algo ho dius i dones la cara, no com ací.
Bueno pero per a distendre açò sabeu lo q vos dic PIM PAM TOMA LACASITOS.... ixe si q es un crack i no samaga no jajaja
Pau ha dit…
Primo casalla, crec que has portat les meues paraules un poc més enllà. En cap moment he dit que qui no ve a la reunió no te dret a saber el que s'ha dit, ni tampoc he dit que siga menys faller. En aquest cas jo opine que no es deuria publicar i tu que si es deuria. Democràticament estem empatats :P

Aquest blog servix per al que nosaltres vullgam que servisca. Nosaltres som qui li donen la funcionalitat que volem. Si la majoria vol que publiquem les reunions, avant. Que la majoria vol que el dediquem a prensa rosa, avant. No posaré mai cap objecció al que la majoria decidisca.
lucia ha dit…
Mira q vos agrada el "cotilleo"......així,així!!!!q al pas q anem ens farem FAMOSOS!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.