I encara ens queda la cabalgata.....

Hola amics...

Cap de setmana intens,de falles, amb actes suspesos,d'altres passats per aigua, amb una festa dissabte per la nit,uffff!!!

El divendres varem tindre una reunió multitudinaria,tant que ja decidirem eixir a la part de fora del cau perque les ultimes, dins,no es podia estar.I això que sempre hi han quatre sujetos que apleguen tard i després no li deixen fer la reunió a Paco i l'home es te que passar tot el rato fent callar als del racó,ah!Paco?? BARATO!!

Enguany estem de rebaixes perque ho tenim tot barato,ja m'enteneu,jejeje!!

El dissabte va amaneixer ploguent,lo que va propiciar que es suspenguera el concurs de xarangues,lo que no suspenguerem eren les ganes de falla i de festa,el cau estava de gom a gom i lamentant-nos de la ploguda,entre cassalla i cervessa,arreglarem prou el mati i ens entonarem per a la resta del dia.
Finalment i en vistes de que la cosa no millorava,van suspendre també la cabalgata i ara tenim uns camvis als actes,els fallers d'honor els celebrarem el dia 14 de març i la cabalgata i concurs de xarangues es celebrara la pròxima setmana,es a dir el proper dissabte 7.

Que contar-vos de la nit?? Que es penseu que no m'enrecorde?? Estic esperant les 25.000 fotos que ens ferem a les inmediacions de la barra....quasi ens quedem sense presi,que tres energumenos al son de la cançoneta: "volem que mos la mame el president" no tinguerem millor idea que fer-lo pujar dalt la barra i Paco no tincué altra ocurrència que baixar d'esquena,jeje,(saps que es en carinyo).

M'he botat aposta els prolegomens del sopar,si la "sentadeta" davant l'escenari,això li deixe al meu Fep,que es un dels promotors d'eixes coses i vull que vos ho conte ell.

Bo un dels motius d'encetar setmana era....

DEIXAR-VOS EL VIDEO DEL NOSTRE EQUIP DE SINCRONITZADA!!!!

Es una miqueta llarguet,ja que estan tots els preparatius d'avans,llevada de pantalons de Juanjo inclosa,comentaris de la gent i per ultim ja ve l'actuació.Que voleu que vos diga,hi han còsos per a tots els gusts,el que si que se,es que això son ganes de falla i de fer festa .Enhorabona a tot el equip de sincronitzada del Portal!!!!



Ens veiem Portalers!!!!

Comentaris

Amic fep ha dit…
Mare meua, el video es genial!!!!

I collo que cap de setmana!!!!! Dema vos contare lo de la III Sentada del Boquero i la Mistela, la cosa prometia, i la veritat, no va dedraudar a ningu... jejejeje

Per cert, algu a vist a Geno?
Anònim ha dit…
hola soc Yasmina!!!!!!!!!!!!
El disapte va ser una pena el q ploguera xo nosaltres no deixarem q ningu ens arruinara la festa aixi q cadascu va agafar un disfraç i va anar al ball.

LO de la MIstela ja va ser pa morirse kuant em vaig alsar del rogle no podia ni caminar. Jose tenrecordes d com anava??

Bueno vos deixe portalers!!!!!!!!
Anònim ha dit…
Ja es pot dir que la gent te ganes de festa xo de festa fallera, la pena de no haver pogut realitzar la super cavalgata del ninot no va ocasionar el apalanque i desanimació de tots els fallers/es ja que la festa la ferem igual amb disfreces i tot i, es queda molt be. che som els millors.
el video de la sincronitza es genial jejeje .
ens veiem portalers.
Anònim ha dit…
Pfff, video i tot xD. En el video he pogut comprovar que vaig estar a penes 15 segons en l'aire. Doncs vos puc assegurar que se'm va fer etern. L'apreciació temporal es ben diferent.

De les 25.000 fotos al voltant de la barra jo sols en tinc una amb el presi dalt la barra i una després de l'aterrisatge xD:
Anònim ha dit…
Espectacular, aço si que es espectacular, que video.jejeje
Ei el cap de setmana mogudet. Jo persort (¿?) no vaig baixar el dissabte, pero desde casa s'escoltava la musica. ¿I aixo de la misteleta? hi ha document gràfic.
Per cert el diumenge tambe va estar be.
Adeu
K.
unrodabars ha dit…
Ja anirem contant la setmana poquet a poquet....la cabalgata infantil farem un escritet per a d'ells a soles,els nostres menuts ho mereixen,podeu animar-se a fer la crònica.

El dissabte va estar molt be,lo de la misteleta,jeje,hi havien que sopant estaven més contents de lo normal(entre ells la meua dona)i el ball,dia de falles amb totes les lletres.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.