Que no se diga.....

Bo amics,escriure per escriure tampoc me mola però.....

Tenia el mono,tot i que sabia que per feina era impossible he tengut tota la setmana un mal rotllo de por per no poder actualitzar el blog i escriure-vos alguna xorradeta.

De tota manera el escrit del meu amic ha donat per fer una miqueta de reflexió,d'autocrítica i pensar que de vegades mentre nosaltres disfrutem hi han altres que ixen perjudicats.A llarg termini jo crec que la única solució viable,per a tot açò,és que els caus vagen traguent-se fora del casc urbà,baix el meu humil punt de vista s'ha perdut una ocasió inmillorable amb el poligon,d'haver fet un lloc on ubicar els caus de les falles: s'imagineu tots a un mateix recinte?? La festa podria ser impresionant,se que per a moltes falles determinades ubicacions podrien estar massa lluny de les seues barriades,però seria el més llògic.

He estat pensant amb encetar la secció de història de la falla: Que voldrieu que vos contarem primer que res??
Un amic de l'Avinguda ens va preguntar sobre l'any del "Jurasic":Que vos pareixeria si encetarem la secció amb aquest any no exent de polèmica??

Espere els vostres comentaris.....

Fora de tot açò,hem començat amb la recerca de publicitats per a la "festa d'agermanats",si esteu interessats en col.laborar amb alguna aportació i que la vostra publicitat lluixca al cartell de la festa podeu dirigir-se a qualsevol dels organitzadors de la nostra comissió,tota col.laboració es benvinguda i a més recordeu que els beneficis els destinarem a soliraditzar-nos en alguna asociació de Sueca.

Ens veiem portalers.....

Comentaris

Amic fep ha dit…
Home... si comencem pel tema del jurasic, ahi jo vos puc contar moltes coses, a mes, hi ha gent de la comissio que encara son fallers que tambe podrien parlar molt.

Pense que es tindrien que fer be les coses i començar pel tema de la creacio de la falla, de les primeres falleres majors, presidents, etc...
unrodabars ha dit…
Ja el problema amic es la recerca d'informació,que per ganes no serà però......

El tema del Juràsic l'hem viscut tots en primera persona uns més involucrats i d'altres menys però ja l'hem viscut mols fallers de l'actualitat
...... ha dit…
ei amic Fep i Unrodabars, bon dia.
Va posem en funcionament lo de la historia. A la reunio del divendres sol vindre Vicent Peiro i Bou, per part de mare com li agrada record-ho ell, Potim, per al que no el conega pel nom, li podriem fer algunes preguntes a vore que ens conta.
per cert tinc prepara una proposta per a una seccionesta per als dilluns, ja vos dic algo.
Au bon cap de setmana. Adeu
...... ha dit…
Jo he preguntat per ahi i m'han dit que els faller mes antics son Potim i el beato.
Poden contar-nos coses dels anys 70 i principis dels 80.
Adeu

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.