... es veia vindre...

Vos deixe un enllaç per a que pogau enterar-se de l'ultim referent en les Falles 2009... jo no fare cap comentari al respecte. Espere els vostres.

http://www.falladelmercat.net/

Comentaris

Natalia ha dit…
em consta que aquesta xaranga s'ha ofertat en varies falles per a l'exercici vinent...son coses que pasen.
Anònim ha dit…
Es cert que es veia vindre. Malgrat les suposades gestions de la nostra junta aquesta xaranga anava en paral·lel mirant les seues opcions. Una vegada recorregudes moltes falles han optat per el que és més lògic: anar a qui els paga més.
El que encara no sabem es si amb el que cobraran també els inclouran:
-lliurar les despertades
-esmorzar
-dinar
-beguda
-barra lliure
-dret de roce
Anònim ha dit…
es veia vindre i jo malegre

espere tambe k alguna fallera sen vaja en ells per si li mola el rose

pense k anar per darrere mirant altres koses no es molt etik, deixa molt k desitjar daquesta xaranga
Juanjo ha dit…
No me pregunteu el perquè però açò no m'ha acabat de sentar massa bé. Jo pense que ací eren els "reïs del mambo" i se lis consentia tot, no se si en altra falla tindran tanta llibertat però considere que ací la tenien tota.
Cafrà... bon vent i barca nova.
...... ha dit…
A la reunio del divendres ja ho varen dir. Jo personalment crec que el cicle d'aquesta xaranga s'havia acabat. Pero pense que la manera de dur-ho, per la seua part no es la correcta. Segons diuen ens havien asegurat que seguien, i avisar 2 mesos despres de falles que se'n van es una faena, pero que anem a fer.
Fep te vaig enviar un post el dilluns per a que el publicares on contaba aço de hui, el tens a Gmail, no el publiques, la proxima setmana mes.
Amic fep ha dit…
Blai, el he vist avui, despres de ficar aço, tal i conforme te contesta al correu... Gracies.
unrodabars ha dit…
No puc dir que em sap mal,per a mi l'ultim any no han rendit com ells saben....

Han fet bo el "cria fama i echate a dormir",el mateix els pasarà en altres comisions,....avis a navegants!!!

La pela es la pela amics....
Anònim ha dit…
per a mi l'erro que mes gan que han tingut ha sigut no anar de cara, com nosaltres hem fet en ells i el que han fet es quedar com el cul, almenys en mi, per que jo he sigut una de les persones que els ha defes quan ha fet falta i ara per 4 xavos mes se'n van a una altra falla en la que tindran el doble de feina i disfrutaran la mitat. Pitjor per a ells. les xarangues van i venen es llei de vida, pero hagueren pogut acavar be anant de cara i han preferit acavar mal. Pero be, aixo es lo que nia.
No vuic ofendre a ningú en cap comentari pero comentaris com q disfrutaran la meitat sobren. Igual disfruten mes. Tu no ho sas roget xq no eres fallero del Mercat. No se com han quedat en vosaltres pero tampoc vec bé q es diga q ells van per darrere, jo crec q si vosaltres foreu musics mirarieu x el vostre benefici, dude q ells no vos informaren.El Mercat necesitava xaranga i pensarem que era la millor opció. No hem volgut ni fotre ni ofendre a ningú, i em sap mal xq tinc bons amics a la falla del Portal. Un abraç a tots!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.