CANVI DE MUSIC A FALLER *


* Article escrit per Antonello

Desde ben menut he viscut el món de les falles. A ma casa desde sempre m’han vestit de falleret al igual que els meus pares i germà, però això dels passacarrers era el que més m’agradava, sentint el só de la música i dels coets.

Jo sempre he tingut la il·lusió de poder tocar un instrument com aquells músics que planaven els carrers de festa.

A l’edat de 13 anys comencí a cursar classes del que més m’agradava, la música. En 2 anys per mitja de companys de música comencí en això de les xarangues, que era el meu somni. M’encantava anar tocant a totes les cercaviles, disfressar-me per a la cavalcada i disfrutar amb el meu bombo i els plats penjats al coll. Em despertava prompte per a les despertades i el primer en preparar-me per a tocar a tot hora. Era la meua gran devoció, la música i les falles.

Durant 10 anys he format part de dues xarangues en respectives falles del poble, però després de tant de temps dedicat a això, vaig pensar en canviar de nou i vaig començar a formar part d’una comissió.

Vaig conèixer a la que es la meua núvia que també ha pasta tota la vida en el món falleril desde ahí que ella ha sigut fallera major enguany, vaig decidir apuntar-me a aquesta falla, on he conegut moltissima gent i he fet molts bons amics, gràcies a ella i a la meua forma de ser. En 1 any he conseguit integrar-me en aquesta falla i he passat a formar part de la gran familia que compon aquesta comissió.

El canvi que he notat es de un “descans” per la part de no tindré eixa contínua obligació de posar-te a tocar “sense parar” els tres dies de falles, en canvi acudir a la falla ha ajudar en lo que es pot i ha passar-ho be amb la gent els dies de festa, es una cosa que se viu de altra manera però intensament si t’agrada aquest món. Per part meua ho he notat molt, però he estat molt content de disfrutar de músic I ara de falles Durant molts anys i els que me queden.

Un abras d’un faller i fins prompte.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Comença el any, i comencem a parlar de la nostra Falla i de Falles.

Primer article del any el de Antonello, que ja feia temps que m'el tenia que haver pasat, pero, val la pena, esta molt be. Gracies per la teua experiencia.

A vore si la gent de la comissio es tira al ruedo i fa el rulo continue sense parar... ja s'arrimen falles!!!!... i de segur que tenim moltes coses de que parlar i que contar.
San Karrega ha dit…
Home, es prompte per a parlar... Pensa que capa d'any ha sigut fa dos dies i el "CIruelo" no es tà encara per a trons....

PErò parlarem, veges si parlarem...
Anònim ha dit…
Hola a tots i feliç any nou!!!!!!!!!! Vinga anem calentant motors q ja estan açí les falles!!!!!!

mencanta que la gent escriga les seues experiencies com a faller. Magrada vore com la gent experimenta coses diferents del mon de les falles!!!!!!!

I com no sabia que enguany seria un any especial i tu has fet q encara es fera mes especial.

bueno carinyet enhorabona per el article i espere que no siga el ultim.

yasmineta
unrodabars ha dit…
Òstia!!! (perdó)
jo pensava que tindriem el blog de vacances fins el 7 de gener i em trobe amb un article!!!

Antonello eres un crack,no sabia jo que abans havies segut music,esta molt be poder vore les dues parts de la festa(jo diria les dues més importants)....

Gracies per col.laborar amb el nostre blog i espere que no siga l'ultima ara en tots els actes paper i boli per a pendre apunts,jeje.

FELIÇ ANY NOU PER A TOTS!!!
Anònim ha dit…
Pero, si es que les falles, tot lo que porten son coses bones!!!!
Molt be Antonello, m'agradat molt el teu article.
Un besset a tots els fallers de la Falla el Portal!!!, i Feliç Any Nou
morales ha dit…
ai piojo!!!!!! ahi contant la teua vida de faller, avore si de cuant en cuant t'enrrecordes dels amic

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.