Feliç aniversari!!!!

Ja s'acabat la setmana de falles, unes falles en les que ens ho hem passat molt bé i que per a alguns se'ns han quedat curtes.....però ara ja estem enfeinats amb les del 2012 i no hi ha millor manera de començar aquest nou exercici que felicitant a una portalera que hui fa anys, ella és.............TANIA.

És una fallera que viu intensament les falles i per descomptat, portalera 100%. Quasi acabaria abans diguent en què no participa que enumerant-ho, perquè no hi ha activitat a la que no s'apunte: participa als campionats d'esports, aquest any formant part del nostre equip femení de futbet i encara que estava un poc lesionada junt amb la resta de l'equip conseguiren el subcampionat.

També participa als playbacks tant organitzant-los, ja que és una de les nostres delegades d'aquesta activitat, com participant a ells, escribint textos per al llibret intern..., en fi, que no se'n perd una.

A més, enguany han estat unes falles molt especials i amb moments molt emotius sobretot, quan va ser la mantenidora de la nostra Fallera Major infantil Aitana, a la presentació.

Des del blog i de part de tota la comissió et desitgem que passes un bon dia, encara que un poc passat per aigua, en companyia de la gent que t'estima.



MOLTES FELICITATS TANIA!!!!!



Si teniu fotos d'estes falles passeu-nos-les i les penjarem.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.