Altre cap de setmana mogudet....


Com ja és habitual, el passat cap de setmana també va estar ple d'actes fallers. El dissabte va ser per partida doble, començarem pel matí quedant totes les falles al Parc de l'Estació, més concretament al templet, per a gaudir del Concurs de Xarangues. La nostra xaranga, la LO-LO-LÓ era una de les favorites ja que va ser la guanyadora de l'edició passada, el concurs va estar molt renyit i no hi havia un guanyador clar, al final, el triomf va ser per a la xaranga C25, però els nostres quedaren en segona posició, donar l'enhorabona als guanyadors i per descomptat a la nostra xaranga que ho feren d'allò més bé!


La pròxima cita ens tocava per la vesprada amb: La Cavalcada del Ninot, uns dels actes fallers més divertits i que enguany contava amb un component nou, una macrodiscomòbil que ens havien preparat per a tots els fallers al recinte firal i que va permetre que la festa no acabara fins a ben entrada la matinada.

Per últim, el diumenge era el torn dels més menuts, per la vesprada tots els xiquets de les diverses falles es disfressaven per a realitzar la seua Cavalcada del Ninot, una desfilada més tranquil·la que la del dia anterior, però amb l'emoció de veure al xicotets disfressats.



A nou àlbums teniu fotos, qui en tinga més de la cavalcada del ninot dels major i de la infantil que ens les pase.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.