ANIVERSARI AMB RETRÀS......................

El passat dia 17 de Març, va ser l'aniversari d'un dels fallers més coneguts de la falla, si vos dic ABEL.................alguns sabreu qui és, però si vos dic ...................EL RAGA!!!!!! així sí que sí, així el conegueu tots.

Primer que res disculpar-me personalment amb Abel perquè em tocava a mi possar-te l´aniversari però eixos dies de falles ni al cap de possar-ho a la web.
Però com be diuen.......més val tard que mai.

Qui no coneix al Raga????doncs jo crec que ningú però per si algú encara està dubtant, jo vos parlaré d'ell.

Faller des de molt jovenet amb part de la seua família a la falla i com no la seua colla d'amics(un poquet fills de p....................),a que sí Abel??? Perquè ha tingut que aguantar les burles i bromes de tots ells que han sigut unes quantes, però sabeu perquè sempre és ell la víctima????..............doncs jo vos contestaré; es perquè és un inocent i massa bona persona.

Abans venia més per la falla, però des de que és colombaire no li vegem el pèl, cada vegada que els amics el veuen diuen: "mira faller nou"...................,jajajaja.

Bé, amics ja sabeu un poquet més d´Abel, i a ell sols dir-li que et desitgem el millor i que de segur que passaries un bon dia en el teu aniversari ja que estavem en falles i és quasi imposible passar-ho mal.


ABELLLLL MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Lucina ha dit…
Encara que ha sigut més tard, no et queixaràs de la felicitació de Lucia, a més, a qui se li ocorreix nàixer als dies de falles!!!....ja,ja,ja.
Una vegada més Moltes felicitats!!!!
Jonatan ha dit…
Ai mare el xiquitin que es bona persona, (tranquil Abel que jo seu contare) Ja,ja,ja

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.