Últim monòleg: Xavi Castillo


Este passat dissabte 24, s'acabà lo bo, va ser l'últim monòleg dels quatre programats i com no, el final va ser de traca amb l'actuació de Xavi Castillo.

En un principi el monòleg que havia de realitzar pertanyia al seu espectacle Hamlet, però acabà fent un "popurri" de diverses actuacions seues. En primer lloc començà amb una introducció d'un personatge molt conegut als seus espectacles, el Capità Moro d'Alcoi, el qual ens va fer un avanç del que ens esperava després.

A continuació ens possà al dia de les "fetes" d'alguns polítics valencians del partit popular, mitjançant les imitacions de Francisco Camps, Alfonso Rus, Carlos Fabra i com no, la seua mítica imitació de Rita Barberà, novament d'actualitat per problema del barri del Cabanyal a València. Per acabar, també imità al Papa i ens va explicar la seua particular visió de l'última visita d'aquest a València.

En resum, tot un èxit també aquesta última actuació, el multiusos estava ple de gom a gom i un dels comentaris més escoltats en acabar el monòleg, fou el mal de panxa que tenia la gent de tant de riure. Una molt bona experiència, diferent, que ens ha fet gaudir durant estes quatre setmanes i que esperem que haja estat la primera de moltes futures nits de MONÒLEGS DEL PORTAL.

Teniu fotos a nous àlbums.

Comentaris

Lucina ha dit…
Una molt bona actuació, com sempre les de Xavi Castillo, també les altres tres que hem vist. Ara a preparar els de l'any de que!!..ja,ja,ja
Amic fep ha dit…
Espectacular... La veritat, vaig poder gaudir solament de l'ultima actuacio, pero, encara en fan mal les mandibules de riure.

Especialment, donar l'enhorabona al meu primo Juanjo que es un dels que mes han fet per a que pogam gaudir d'aqestes nits de monolegs, i tambe donar l'enhorabona a tots els fallers que han currat en els events, ha quedat tot de P.M.

Ara, com diu Lucina, a preparar els del proper any, ja que pense que ha sigut una activitat gratificant, que ha eixit molt be, i que podria quedar-se consolidada en la nostra comissio.

Espere el proper any poder anar a mes, i poder tirar una maneta a la gent que ha estat al peu del cano.

De nou, enhorabona a tots!!!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.