4rt LLOC!!!! ENHORABONA XICS!!!!!

El passat divendres 2 de Juliol es va fer el campionat de futbol 7-12h,des de les 20.00 fins les 08.00h del dissabte, com no, la nostra falla hi va participar.
El primer partit en el que fèiem el nostre debut era a les 21.30h contra la falla Poble Vell i començaren amb bon peu perquè els nostres jugadors guanyaren; el segon va ser un poc més tard a les 00.30h. contra la falla Tro i Flama, en aquesta ocasió, malgrat l´esforç dels nostres jugadors, vam perdre però encara quedava un partit per poder classificar-nos per a la següent fase, ens tocava jugar contra la falla Sol i Tarongers i amb el bon joc dels nostres poguerem passar a l´altra ronda.

Eren les 03.00h de la matinada i els jugadors, en general, ja estaven cansats, però així i tot , jugaren els tres partits de la segona fase. En aquesta ocasió ens tocava jugar contra la falla 18 de Juliol, Che Collons i Sales. Malgrat la son, els mosquits i una que altra baixa al nostre equip, continuarem fins el final, amb una xicoteta afició, però bona, en les grades dels fallers del Portal per a animar als nostres.

Jugaren els tres partits i tornaren a classificar-se, en esta ocasió la nostra falla es jugava el 3er i 4rt lloc del campionat al passar segon de grup, el nostre contrincant era la falla de l´Ajuntament però com els dos equips estaven ja "rebentats" decidiren no jugar els 25 minuts del partit i jugar-se'l a penals i aleshores quedarem en 4rt lloc.

Ací teniu els grups participants,classificacions i resultats:

GRUP A _ Xúquer_Sales_Sucro_Ajuntament

GRUP B _ Che Collons_Bernat Alinyo_Mercat_Av. d´Espanya

GRUP C _ Tro i Flama_Poble Vell_PORTAL_Sol i Tarongers

GRUP D _ Cervantes_Materal_Ronda País Valencià_18 de Juliol

1ªRONDA

PORTAL - Poble Vell : 1 - 0

Tro i Flama - PORTAL : 3 - 1

PORTAL - Sol i Tarongers : 2 - 0

2ªRONDA

PORTAL - 18 de Juliol : 0 - 2

Che Collons - PORTAL : 0 - 2

PORTAL - Sales : 0 - 1

3er i 4rt LLOC

PORTAL - Ajuntament: es jugaren a penals (1 - 3)

FINAL

Tro i Flama - 18 de Juliol CAMPIONS:18 DE JULIOL.


Sols dir-vos des d'ací enhorabona xicons per a nosaltres sou els MILLORS!!!!!!!!


Teniu més fotos als àlbums de la web.

Comentaris

Lucina ha dit…
Enhorabona a tots els que jugareu!!!!! i sobretot als valents que es quedaren fins el final.
Amic fep ha dit…
Xe, xe, xe... com es nota que no vaig jugar jo... sino... campeons!!!!!!

jajajajajajajajjajajajaja

No en serio, enhorabona a tots els que jugaren, i mes, per l'horari que era, aguantar fins a eixes hores es de valens, avans era molt mes facil, pero ara, la gent ja te certa edat... jajajajajajajajaja

Entrades populars d'aquest blog

Rumurologia varia...

Molt al meu pesar....