3er monòleg: Juanjo i el Nati


Este passat divendres es realitzà el tercer dels monòlegs que s'organitzen a la nostra falla. Els encarregats de l'actuació havien de ser Víctor i el Nati, però hi hagué un canvi d'última hora i enlloc de Víctor, actuà un altre component d'Ollaxunta, Juanjo.

L'espectacle es podia dividir en dos parts, de les quals a veure quina era més divertida!. Una primera on va ser el Nati el que realitzà el seu monòleg, en el qual ens parlava d'algunes de les dificultats que tenen les persones baixetes en la seua vida quotidiana i la segon, on Juanjo, definint-se com una persona de poble, ens contava les peculiaritats del seu propi poble, Rafelbunyol.

Com a final de festa els dos ens interpretaren una cançó "100% pròpia" dels dos actors, on destacava el solo de trompeta de Juanjo, entre altres coses......En resum una actuació molt divertida, des del principi fins al final.

Per acabar sols dir que este dissabte és l'ultim monòleg dels quatre previstos i com a gran final tenim a XAVI CASTILLO amb "Hamlet", no us ho perdeu, poques, però encara queden algunes entrades.

Algunes fotos, com sempre a nous àlbums.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.