SS PORTAL

Hola amics...


que no s'asuste ningú la ss del nostre enunciat no té res a vorer amb la waffen-ss,ni amb "l'autoritarisme" del que feien gala a l'alemanya nazi.

La nostra SS es més local,de l'ambulatori i si ens allarguem un poquet més a l'hospital de la Ribera.

Que si,que si,que enguany nosaltres asoletes hem colapsat la seguretat social amb malalts de la nostra falla,per desgràcia.


Com tots els portalers sabeu,la mala sort(o la negligència d'algun metge) ha fet que el nostre cap visible,nostre president,haja passat totes les falles a l'hospital de la Ribera amb una neumonia de caball,fotut,fotut.


No voliem començar de nou al blog sense enrecordar-nos d'ell,igual que hem passat totes les falles pensant en lo fotut que estaria pensant que la seua falla tirava avant i ell no podía portar el timó.

Per a la gent que no sabía res d'açò,tranquils ja està en casa,conavalecient però fora de qualsevol tipus de perill.




Enviar-li des d'aci un fort abraç i una pronta (completa) recuperació,encara que ja m'ha dit un pardalet que ahir ja va dinar en el casal,ese Paco oé.





Amics ja estem ací de nou: coixos,mancos,mals de l'esquena,amb calentura,constipats amb mal de panxa però sense vertigs que enguany alguns ens hem pogut pegar unes falles com ens agrada,eixint a tot i exprimint la nit al màxim però no totes que els xiquets també volen als pares al 100%(i els tenen dies a un 35%,dies a un 50%)


Ens veiem portalers.....

Comentaris

Anònim ha dit…
xe bon dia Unroda & co.

Comencem un nou any faller. Demanem-li solament "mes Salut".

Be desde ací donar-li records i milloria a Paco, i a Angel, que tambe estava una miqueta fotut.

¿Ja esteu preparats per a treballar de valent el proxim any?
aço va per a tots els portalers(jo inclos)
Adeu i bona recuperacio
K.
unrodabars ha dit…
Persupost a Angel també,ell està ahi inclòs és el que te calentura,jeje....espere que ja vaja millor mestre i recorda: "algú t'ha fet vudú",si és que tants dies donan pel sac amb el megafon no podien dur res de bó!!!
Anònim ha dit…
gracies rodabars ya no tin calentura, pero en cara em quedem piles per a donar pel sac jajajajaja al divendres a la reunio estara el megafono jajajja
Jonatan ha dit…
Un hombre pegado a un megafono. Ja,ja,ja.
Fica't algún tipus de llacet roig o algo aixi per al mal d'ull per si de cas. Ja,ja,ja.
Jonatan ha dit…
Per cert ja no podem fer pique que ja no tenim l'equip del casal, que pena. Ja,ja,ja.
Anònim ha dit…
GRASIES OTOTS , SOC PACO EL PRESI , YA ESTIC MILLOR Y ESPERE DINS DE POQUET ESTAR BE DEL TOT, ENCOMPAÑIA DE ANGEL CANTAREM EN EL MEGAFON TOT LO QUE NO EM CANTAT , EN ESTES FALLES. GRASIES PER FERME SENTIR EL APRASI DE TOTS Y VOSDONE LES GRASIES . PACO GRASIES A TOTS........

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.