MOLTES GRACIES A TOTS!!!! *

* Article enviat per la Familia Lopez - Ortells.


Gràcies a tots els fallers i falleres de la Falla del Portal per l’estima i suport demostrat en estos dies.

Gràcies a tots vosaltres, s’han pogut portar millor i totes les mostres de carinyo demostrada han contribuit, com un medicament més, a superar la crisi patida.

Per a Paco, después de tot un any treballant per traure endavant la Falla i lluitant amb tos els problemes per tratar d’arribar als dies de Falles amb l’única feina de disfrutar-los al màxim, no poder estar al capdavant de tots ha segut un cop molt fot, més encara que el fet d’estar fotut.

Tots heu pogut vore en quin estat es trobava els dies previs i amb quina caboteria no feia cas de ningú i continuava endavant, cumplint amb les seues obligacions i tractant de que en estos dies que culminen la festa fallera, tots els fallers els pogueren disfrutar com mai, especialment les nostres Falleres Majors, Andrea i Maria.

Es per este motiu per que volem donar les gràcies a totes les persones que han contribuit, d’una manera o altra, a que no hi haguera cap problema i que estos dies hagen supost el milllor remat posible a tot un any d’esforç i treball.

Gràcies a la Junta i, en especial a Marcos, que s’ha vist amb la responsabilitat d’estar al front de tots vosaltres. Perque han sabut estar a l’altura de les tan especial situació i s’han desviscut per que tot quedara el millor possible i per que a les Falleres Majors no els faltara de res i no tingueren cap imprevist.

Mai se ens oblidaràn totes les mostres rebudes, totes les trucades telefóniques, tots els ànims i totes les visites, en especial la que es presentà mitja Falla amb els trages fallers amb les Falleres Majors al capdavant. No es podeu imaginar l’alegria i el reconfort que vau fer sentir.

Gràcies a tots vosaltres seràn unes Falles que sempre recordarem sense pesar, perque la sort de tindre uns amics com vosaltres pot amb tot el es fique al davant.

Visca la Falla del Portal i visquen els seus fallers i falleres.

Un bes molt gran i una forta abraçada.


Familia López Ortells

Comentaris

Anònim ha dit…
gracies Finita hem fet el q hem sabut i hem pogut per a q tot ixquera com tocava. Jo crec q ha eixit tot prou be i q les falleres majors i la gent crec q han disfrutat i aixo es realment el q importa. Tambe hi hauran alguns xicotets detalls q a tota la gent no els hauran agradat pero jo crec q son coses puntuals, pero en general jo crec q ho hem fet prou be.
Anònim ha dit…
L'objectiu de qualsevol fallers que es precie es disfrutar les falles al màxim. Paco és el president i a qui tots deurien recolzar. Per desgràcia estes falles no ha pogut estar amb nosaltres, però si s'ha pogut veure el fruit del seu treball durant tot l'any.

Ara toca fer vida sana, recuperar-se i quan puga vindre a repartir més canya ;). Que falles encara ens en queden moltes per disfrutar. De bones i de millors!!
Anònim ha dit…
No teniu que donar les gràsies de rés. Ja que per lo que respecta a la malaltia de Paco, l'hem tractat com qualsevol persona tracta a un amic o un ser volgut; i per lo que pertany a la falla, hem fet lo que deu de fer qualsevol que se considere faller, passar-ho be (en un poquet de coneixement) e intentar les coses ixquen be per a tots.
Ara, alegria que demà torna l'home del megafòn.
Amunt Portal!
Anònim ha dit…
No hi ha que donar les gracies x res, s'ha fet el que es debia de fer per un ser volgut, transmetre alegria, positivisme i amor, i mes tractan-se de nostre president al que volem mogollo a pesar de que aquestes falles no li ha sigut posible estar al nostre costat, ha estat al nostres cors i en tots els racons dels passacarrers, balls, sopars, dinars, etc. Ara el que toca es recuperar al 100% les forçes xa que continue al peu del canyo faller.
Un fort abraç a tota la familia.
Anònim ha dit…
finin a mi per lo menos no em tens que donar les gracies ya que com a dit ignasi,em fet el que creiem quera la nostra obligacio de intentar dur la falla endavant.crec que'm fet una bona feina(per uns millor que per uns altres),pero esto es falla i fero be per tots es molt dificil.de paco ens alegrem molt que estiga molt millor i com a dit ainat(que casi em fa plorar)et duiem tots al cor.ara a disfrutar i juanjo et faja promte uelo.
Anònim ha dit…
desde madrid un gran bes per ha tochs , he plorat de alegria pero , hara toca riure que tenin moltes novies en la falla .besos besos y mols besos finita,

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.