Coneiximent.....

Bò pareix ser que em toca despedir fins a després de falles,a tota la gent que ens seguix i a tota la gent que col.labora d'alguna manera amb nosaltres.
Aplega el que els fallers preparem durant tot un any de sacrifici,per a alguns sols econòmic i per a altres també un sacrifici del seu temps lliure.

Ahir vaig tindre el gust de compartir experiències amb una fallera de València i coincidiem que per als fallers,que intentem gaudir les falles tot l'any,no comencen ara les falles,si no que ara és quan s'acaven. Tancarem i obrirem els ulls i estarem cremant el monument,estarem de nou pensant que com l'ave fènix les falles de l'exercici que vé, renaixen de les cendres.

Demanar-vos des d'aci a tots que es divertiu tot el que siga posible,però com bé diu a l'enunciat CONEIXIMENT,no fa falta dir res més,no??Jo crec que a tots ens ho ha dit alguna volta la nostra mare i el nostre pare,aixi que apliqueu-se el "cuento" i aneu espaiet que volem tornar-vos a trovar per ací quan s'acave tot.

Aixi que portalers,amics i seguidors del nostre blog:

bones falles a tots!!!!!

P.d: Sempre he tengut una resposta per a això de: coneiximent!!! (no n'he tengut en la vida vols que ne tinga ara que m'en vaig de festa???)

Ens veiem el 23 portalers!!!!!!

Comentaris

San-vala ha dit…
Bueno Portalers i Portaleres bones Festes Josefines per a tots, a disfrutar de cada segon i cada moment que encara que pasen 24 hores als nostres caus que açò pasa volant...
CLARETA ha dit…
Desde la Falla Via Materal desitjarvos bones festes Falleres, i com diu la cronica....CONEIXIMENT!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.