Ara ja no l'amollem....

Hola amics....

Ara ja no parem,este cap de setmana ha segut per a recordar.Jo el vaig començar el dissabte pel mati,ja que em trobava de viatje i no vaig poder vorer les "albaes",de segur que va ser l'acte emotiu i faller que tots els anys ens posa el somriure a la cara.

Com vos deia el dissabte pel matí,ens reunirem tots a Sueca Parc(ecoparc que diria un amic meu)alli es cel.lebrava el concurs de xarangues,al mateix temps i jo crec que de manera molt encertada,els nostres menuts poden gaudir d'uns castells unflables i altres atraccions,que els fan el mati més interesant.

La veritat,no vaig prestar massa atenció a les xarangues,a més quan vaig anar la nostra xaranga ja havia eixit i em vaig dedicar a saludar als meus companys d'altres comissions i a fer de pare amb els meus nanos.
La sorpresa del matí,la tinguerem amb l'entrega de premis: varem guanyar el 1º premi en la cançó de la mostra,circunstancia que ha fet que oblidem que mereixiem un poquet més amb els altres playbacks,jo crec que hem aprés la lliçó i tal volta l'any que ve ens pintem com anavem per la vesprada en la cabalgata i ens disfracem(encara que no ho requerixca la cançó) de tota manera,els playbacks es fan per a divertir-se i des d'aci felicitem als que han aconseguit guanyar,de segur que ho mereixien.

Que voleu que vos diga de la cabalgata: IMPRESIONANT!!!

De tots els anys que soc faller,es l'any que més m'agradat el conjunt de la nostra falla.Quan vaig aplegar al cau i vaig vorer el nivell de les disfreces em vaig quedar encantat.
La temática d'enguany ha donat molt de joc i les diferents disfreces però sobretot el treball de maquillatge que duiem la gran majoria,ha ratllat a gran nivell,a més molts estaven tan ben caracteritçats que era practicament imposible reconeixer a qui s'amagava baix de la pintura.

Genial....

Del ball de la nit, no vos puc parlar molt,no es que no m'enrecorde,es que em vaig quedar per la GO! i després vaig fer una visiteta als meus amics de l'Avinguda d'Espanya i com sempre que xafe aquell casal,em costa massa eixir.Pels comentaris de la gent es va quedar de categoria,tal volta l'any que ve torne amb la falla cap al casal i aixi disfrute més de la companya dels meus companys fallers.

Un cap de setmana complet,completet.Diumenge repartida de llibrets,el primer passacarrer amb el que omplim de llum i color,els carrers de la nostra barriada.....

Ja vos he contat prou coses,esta setmana si m'inspire tal volta torne a escriure,ah!clar que vos tinc que desitjar bones festes josefines a tots però això ja serà a final de setmana....

Ens veiem portalers!!!!!

P.D:A vorer si eixa xaranga va agafant color en falles perque.....

Comentaris

Anònim ha dit…
Tens tota la raó, enguany la nostra comisió s'ha bolcat de valent en les disfreces anavem tots impresionants,les obres d'art de les nostres cares ho dien tot. Che anavem de lo més i de lo milloret, AMUNT LA FALLA DEL PORTAL!!!!
rocio ha dit…
Done fe, perque es clar que vos vaig vore al començar el ball, i que diuem moltes hores de batalla, però si que vaig coneixeer a la resta de gent menys a vosaltres. Carmina va vindre i no la coneixia, igual que Eva, al final el Fep va parlar i ja vos vaig relacionar a tots, molt xulo el maquillatge.

Fep ja saps el que en deus, no? fins que tancaren vaig estar per si venies, jajaja
Anònim ha dit…
No és que el costara eixir del casal, es que anaves massa "content":-)per trobar la porta,rodabars
Anònim ha dit…
Rocio no pasarem a voret, perque nosaltres si que ens senanarem al nostre casal, pero pasarem estes falles a voret, avore si tu fas el mateix.
rocio ha dit…
Eva dit queda, ens vegem, que paseu bones festes portalers¡¡¡

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.