Al mal tiempo... Mistela!!!!!!

Mare meua!!!! Que cap de setmana mes intens!!!!!

La cosa comença mal, anavem avisant durant tota la setmana que el oratge, tal volta, no ens donaria tregua per a un dissabte intens, començant per el Concurs de Xarangues, acavant amb la Cavalcada del Ninot... i aixi va ser.

Dissabte de mati, cares llargues al Cau, s'havia suspes el Concurs de Xarangues, i la cosa pintaba molt mal per a la Cavalcada. Encara no teniem confirmacio oficial de la Junta Local, pero tots sabiem que anava a pasar...

14.00 Zulu en Cau Falla el Portal. Han vingut els membres de la Junta Local i confirmen el pitjor, la Cavalcada del Ninot esta suspesa i aplaçada pel proper dissabte, pero, nosaltres som fallers i sempre tenim un as en la manega per fer d'un dia negre, un dia ple de colors.

Enseguida Carla i Almu me busquen pel Cau... Plato, avui podriem fer la Festa de la Mistela!!!! Dit i fet, parle en Manola, Pili, Tere i ens fiquem d'acord, avui es un gran dia, avui es la III Sentada del Boquero i la Mistela!!!!!

Aquesta festa naix al nostre Cau fa tres anys, paralelament al dia de la Torra. Tot comença per culpa d'un xafat que va baixar una botella de mistela que tenia a casa i es fica a convidar als fallers a xupitos, de sobte, tots sentats en terra i comencem a apareixer botelles de Mistela de baix les pedres... bueno, la veritat, les baixabem de casa, pero... Com tot begudet no podia ser, algu que tenia un antoix, i crec que va ser el mateix xafat que porta la Mistela, li entraren ganes de boquerons. Pues nada, tragueu un euro!!!! i de seguida dos plats de boquerons per picar... Aixi va naixer esta festa.



En fi, 17.00 hores Zulu, Manola, Pili i jo s'aventurem a rodar per Sueca per comprar lo necessari per realitzar la festa. Rodem mitja Sueca, ja que voliem la Mistela de "Ca Miguel", pero, per l'hora que seria, acabarem en Consum, amb un gin tonic a la ma pels carrers de Sueca i parlant de Falla... una vesprada genial!!!!

21.00 hores Zulu... Comença la festa!!!!! Ens ho pasarem genial, 14 litres de mistela i vora 15 plats de boquerons en olives... Brindem pels fundadors de la festa!!!! Brindem per les Falleres Majors, de la Falla i de Sueca!!!! Brindem per la Falla!!!! ara, brindem per les Falles!!!!! jajajaja, jijijiji... mira, no pot alçar-se!!!!!! Cridrem a Prades!!!!!! ... en fi, que vos tinc que contar, si voleu, ja sabeu al any que be s'apunteu a la festa.

En el moment que baix intentar alçar-me, personalment, sabia que la cosa havia anat molt be, i vejent el careto de la gent i la sonrisa d'orella a orella, sabia que la festa no havia defraudat a ningu.

Aquesta tercera edicio ha sigut un exit, mes mistela, mes boquerons, mes gent al rogle per brindar, mes cantits, mes fotos (espere que algu en pase) i mes festa.
Els fallers nous havien sentit parlar d'aquesta festa, pero tendrieu que haver vist la cara que feien quan entraven al Cau, jajajajajajajajajaja, no saben on s'han clavat.

En fi, despres de la Mistela, ambotit (senyor President, propose que no es compre mes ambotit, perque aixo pega mal i la gent s'angarrofa... tots tiren la culpa al ambotit!!!!) i discomovil, podeu imaginar-se la mescla que es va fer i com acava la nit...



Comentaris

San-vala ha dit…
Bona vesprada Portalers,

Eres un Mestre Amic Fep de no res es monteu una festa, als de l'Avinguda ens pasa el mateix i que collons que nos quiten lo bailao perquè encara que no tinguerem ni Concurs de xarangues ni Cavalgata ens ho pasarem genial i pel que lleguit vosaltres tambè...

Això es el secret que tenim els fallers i falleres que en no res monten una festeta IMPRESIONANT!!!!
maretta ha dit…
que guay fep seu pasarieu, aquesta festa no l'havia sentida mai, estara molt divertit pero agafareu una bufa de mistela de por no?
a mi mencanten els boquerons, mmmmmmmm
Anònim ha dit…
ei molt be no?, si els boquerons anaren en proporció a la mistela deguereu acabar en tot el peix de la costa. jejeje.
Com vos agrada tant?
Adeu
K.
unrodabars ha dit…
Bo jo que soc més d'altres coses,em vaig fer una misteleta i un montadito d'oliva i boqueró per no dir que no havia participat de la festa....

Acto seguido amb l'amic Dacsa ens ferem una casalleta per no perdre la costum,la veritat es que va donar joc i va omplir una estoneta agradable.

Per cert tot açò passà en cosa de 15 o 20 minuts,a l'any que ve hi haurà de doblar existències de misteleta,ejjeje

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.