Preparem festes???!!!

L'activitat fallera va a tindre un descans, degut a les proximes festes de Nadal, pero els responsables de cada area, dia a dia, continuen pensant que podrien fer per millorar la proxima setmana fallera.

En aquest article vaig a parlar-vos de la "Torraeta" d'avans de falles, que el any passat va ser programa i ejecutada, amb tant d'exit que espere que aquest any els responsables de festes de la meua comissio l'hajen tingut en compte...

Era un dissabte que diguem bort, el dissabte que es queda lliure per si de cas no es pot realitzar les Paelles de ... o la Cavalcada del Ninot, com aquell que diu, pensat i fet. Ja teniem parlada una discomovil, haviem quedat en obrir la barra en preus populars pels fallers, i de sobte l'idea... perque no fem una macro torra?

Aixi va ser, ens reunim per colles d'amics, parlem en la Policia Local, cap problema per fer foc, i li botem foc a la llenya. Cadascuna de les colles portaven la seua carn, el seu ambotit, alguns inclos vinet bo, altres s'havien comprat fins licor per despres de sopar, o sea, una macro festa per colles.
La meua colla, la mes extensa, el Rodabars i la dona, Victoret i la dona, jo i la senyora (els millors de tots, jejejejejejeje). Alguna fallera inclos ens bateja "La colla quatre gats", si, pero el que mes joc podien donar en el Cau... i aixi va ser.

Vaig pensar en baixar una botella que tenia de mistela per a beurens-la mentrestant feiem la torra, pero no va arrivar... En el moment en que vaig dir que tenia mistela i olivetes, aparegueren amics per tots els llocs, com els donetes.
En eixe moment va naixer la "Penya Rumanterra". Que era aço de la penya rumanterra? No ho se. Ens sentarem en terra per beurens la mistela i les olives, algu va dir que es menjaria quatre bocoronets, i anaren a comprar-los. Al estar sentats en terra beguent mistela i menjant bocorons, ens digueren que pareixiem rumanos quan van a collir taronga, de ahi el nom de Rumanterra (rumanos+terra).



Era tot una festa, uns torrant, altres veguent mistela i menjant boquerons, altres mirant asombrats en que poquet es monta un poc de convoi. Al final, caigueren avans de sopar tres botelles de mistela, dos porrons d'olives i tres plats de boquerons.

Acavarem la nit beguent tequila, al "Gusanito Juanito", que no ens deixaren tragar...

Montarem una festa, vingueren convidats de fallers,asumirem quasi tot el cost els participants, montarem un dia mes de falla, estiguerem quasi la totalitat dels fallers units i fent torra, i al final, ball... En que poquet es monta un gran dia!!!!!

Comentaris

Carla ha dit…
Bon dia...!!Este any també toca fer-la.
La torra, el karaoke, que ja és tot un clàsic...i més coses que ens inventarem,no??
Amic fep ha dit…
Carla, tu eres la delegada de festes, no?
Carla ha dit…
Si però també podeu aportar idees, eh!
Pq queda pendent fer algo, per al dia de les disfresses per motivar a la gent, i no se m'ocurrix res.
No se si posant una temática la gent es disfresara més o no.
San-vala ha dit…
El fep entre tancaeta de any i factures, ha trovat un vuic per deleiter-nos amb dels seues articles...

Com saveu amics en l'Avinguda es celebra les paelles nocturnes desde fa molts anys i tot comença com la historia que ha contat el fep, un disabte o divendres bort i alé una festa i hui en dia es una festa amb tradició en la nostra comisió, la qual obrim les portes a tots aquells amics de la comisió que vulluem vindre...

Jo l'any pasat vaig fer una colla amb els meus amics i aquest any s'han apuntat la meitat d'ell, vull dir amb açò que aquestes festes són molt bones per a què la gent que no es fallera conega un poc més d'aquesta gran festa...
unrodabars ha dit…
Gran dia amics,molt divertit....

Tot i que jo no vaig participar amb lo de la mistela ,ja que jo no sóc de beure(mistela)va donar molt de joc,una bona idea que va tindre el amic(idees de beodin clar)

Enguany hi ha que repetir-ho....

Lo dels disfraços.......mmmm!! anirem pensant a vore si motivem al personal!!!
Anònim ha dit…
nosaltres tambe ferem aquest any torraeta i va estar molt b, i respecte a les disfresses, nosaltres fem concurs, per motivar un poc a la gent, es disfressen per penyes molts, i si no individual, heu duen amb molt de secret, i mola.Jo sóc el jurat i hen volen fer hasta xantaje, te rius molt.
Carla ha dit…
Intentarem fer un concurs este any o alguna temática, encara que per a halloween hi havia concurs i no va tindre massa exit lo de les disfresses...
Són un poc raros per a disfressarse en la nostra falla!!jaja
rocio ha dit…
SAn Vida eres l'unic xic entre un fum de xiques?
Triunfes mes que la mistela, jajaja

Records portalers especialment als meus agermanadets, ara les visites son escases, però ja vindra millor temporada¡¡
Anònim ha dit…
Bon dia,mare meua,quina torra que ferem o que portabem tots.
Com tu has dit començant per la misteleta amb olivetes,boqueronets i acabant amb el Mezcal.

Germa Fep la botella era de MEZCAL i el Gusanito Juanito que tu dius esta apunt per enguant,ara ja es añejo mes bo ,si fem la torra aquest any el sortejarem per vore qui sel traga,ja ja ja...

Ale Carla esperem un article en els que ens dones la informacio dels eventos per aquest any.
Amic fep ha dit…
Va ser una llastima no menjar-se al Gusanito Juanito... estava tant mollet i tenia tan bon aspecte...

Me mola la idea de sortejar-lo, ja que el passat any tenia molts novios per a menjar-se'l.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.