Falles, llums i colors?*


* Article escrit per Ricky


Hola, en primer lloc vuic donar l'enhorabona a tots aquells que han fet posible que aquest blog s'obrira. Jo soc Ricky, un nou faller en aquesta comissió.
Quant un amic i company faller em va dir que s'havia obert un blog de la falla i que , per suposat, jo també podia escriure ninguna idea me vingue al cap i crec que, mentre escric aquestes linees tampoc l'he trobat. Així que, en aquest escrit, parlaré del que em sembla una falla, baix el meu punt de vista com a nou faller de "El Portal"

Abans de ser faller, o millor dit, abans que algú me introduïra en el mon faller quan sentia que les falles son llums i colors, pensaba ¡¡"seràn folklorics"!! Avui en dia no es que canvie molt la meua opinió, pero pense que aquest folklore m'agrada, encara que reconec que si no anara acompanyat d'eixe "toc festiu", que tenen tots les falles, no m'agradaría tant. Per mi les falles no son sols llums i colors. I com en auqest mon cal ser sincer, pense que les falles son llums i colors... sopars, musica, amistat, ganes de pasar-ho be i, per que ens anem a enganyar, alcohol en xicotetes dosis per acompanyar la nit festiva als caus fallers. Per tant les falles son llums i colors, pero sobretot son festa i diversió.

Son diversió, es aixo el que pense, almenys. de la meua nova, primera i, espere, que unica falla: "El Portal". Per exemple a Hallowen tots troben una disfreça per pasar-ho be. Per fer sopars sempre s'apunta gent. A mes, d'apuntarse als playbacks com si fos un gran esdeveniment; d'anar al rally a representar la seva falla com si d'una gran competició es tractara; o de celebrar el mereixcut futbet femení com si estractes de la consecucio d'una Champions League. Totes aquestes coses, i mes que no puc pasar a detallar, son les que succeïxen en aquesta divertida falla.

A "El Portal" te trobes desde cosins fins antics companys de clase, compartixes vivencies i experiencies, pero sobretot coneixes gent que t'acollix com un mes en aquesta gran familia que conformen amics, pares, fills, tios i cosins.

Familiar i divertida son els adjetius que definixen les meues primeres, i no últimes paraules así expresades, sobre aquesta falla en la que he conegut a gent genial i a la que espere estar lligat la resta d ela meua vida.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Bon dia a totes i tots.

Be seguidors dels blog, com vejeu no era broma, avui una visio d'un faller nou en la comissio. Altre punt de vista de la festa fallera.

Gran article del nostra amic Ricky, el qual, de segur ja esta involucrant-se cada vegada mes en el nostre mon, i si no, per aixo esta la novia i els amics, no? jajajajajajajajajajaja

Be fallers i amics d'aquest blog, aci tots teniu cabuda per escriure i per comentar, vos esperem!!!!!!
Amic fep ha dit…
Seria un gran honor que el "Maestro" es dignara a escriure un article en el blog de la Falla el Portal, al menys, per a mi aixi seria, i de segur que per a molta mes gent que segueix aquest blog...

T'animes?
San Karrega ha dit…
Espera que mire la meua agenda...

A vore... a vore... Ja estic pensant...
unrodabars ha dit…
Bona vesprada amics.....

Jo la veritat tambe veia eixe folklore que diu Ricky i a més no el soportava i mira un any darrere altre al final no saps viure sense les falles....

No saps la sort que tens de tindre als amics,la novia,tan involucrats en la festa....ja vindran falles i voras!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.